A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Malarki #414925 Aha, és az tényleg nem fordulhat elő, tegyük fel, de tényleg csak elméleti síkon, tudom, tudom elment az eszem, gyógyszerre ittam, hogy gondolom ezt, de tényleg, talán, esetleg, lehetséges-e hogy léteznek olyan emberek is, bár leírni is alig merem, akik jól szórakoznak a játékkal és nem kapnak idegrángással párosult agyérgörcsöt ha nem nyernek meg minden csatát? Lehetséges volna hogy halandó lény birtokáéban legyen ennek az elérhetetlen, isteni tudásnak? Vágyakozhat-e egy egyszerű lélek ily földöntúli hatalomra? Mi halandó porhüvelyek, akiket pincébe zárva, korbáccsal verve kényszerítenek rá hogy naponta 18 órát töltsünk wottal, akaratunk ellenére, minden egyes fillérünket ráköltve,nem is álmodhatunk ilyesmiről.