banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• okosszöszi26
    Olyan ez valahol, mint a nyerőgépezés.
    Okos szakemberek mindenféle pszichoizé vizsgálatokkal bebizonyították, hogy az agy jutalomközpontja erősebben stimulálódik, ha nem folyamatosan, vagy előre kiszámítható módon nyersz.
    Magyarul, ha mindig nyersz az uncsi, sok szopatás után sokkal jobban esik ha végre sikerül valamit összehozni, és akkor azonnal meg akarod ismételni a sikerélményt.
    Van, hogy ez összejön, akkor már császárnak hiszed magad, persze, hogy folytatni akarod, pedig tudod hátul a kisagyadban, hogy két sikeres menet után a következő valószínűleg véres szopás lesz.
    Van, hogy nem jön össze, de tudod, hogy összejöhetne, mert benned megvan a képesség, hogy összehozd, tehát szintén folytatni akarod.
    Folytatod is, amíg újra össze nem jön valami.
    A lényeg az, hogy játszani akarsz tovább és tovább. Kész is a függőség, ami a nyerőgépek és a WG célja.
    Játssz és játssz, dobáld be, utald át a pénzed.

Hogy két sikerélmény között hányszor nyomják a szádba gyomorszájig a brét, azt mindkét esetben a szoftver határozza meg.
    Az emberek különbözőek, nem egyformán tolerálják ha brét tömködnek a szájukba, van aki hamarabb megunja ezt, az azt csinálja amit te is, uninstall. Van aki kitartóbb, vagy hajlamosabb függőség kialakítására, az játszik tovább.
    Pl. én pont ilyen vagyok.
    Gold lőszer nélkül játszom még tier X-ben is, túl vagyok 38K csatán, pedig ingyen tolom, prémium fiók nélkül, így aztán nem vagyok az RNG kegyeltje. Az a bizonyos bré rendszeresen le van tolva a torkomon, néha úgy, hogy a seggemen jön ki, mégsem bírom abbahagyni, várom a következő sikerélményt.