A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ha mondjuk el tudok jutni 60-70%-ig a LIS maratonban, talán elgondolkozok, h a maradékot megveszem, ha nem lesz időm befejezni a küldiket. Néztétek már a tank statjait? Megéri szerintetek? Mondjuk nagy f@szok ezek a WG-sek :D Alapból egy 19k-s csomagban van a tank, persze felszerelés van hozzá meg BIA alapból meg mit tudom én, de lehetne egy alap tank csomag is, minden nélkül max 9-8 ezerért. Amúgy ahogy néztem a tankot, ha csak nem ultra jó kereső, nem nagyon éri meg (akinek van elég kreditje annak meg végképp nem). Átütés is kevés AP-val, gun depression csak -7. Camo se olyan egetrengető, bár T8-ban lehet ez jónak számít. Egyedül a látótáv, egy kemény torony meg a nagy mozgékonyság az előnye, de nincs rajta a gázturbinás kapcsolható cucc, mint a CS-63-on. Szal egy tök átlagos med tanknak tűnik. Mondjuk most nézem, h az a 320 alfa elég jónak tekinthető T8-ban. Ha T8 med, akkor ahogy néztem pl. egy Cent 5/1 RAAC jobb.