A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
VK 100.01P mindenki úgy áradozott róla, h milyen OP páncélja van és hogy a küldiket azzal csinálja meg. Lósz@rt, egy nagy kalap fos az egész tank :D Igaz stock, szal nem teljes tűzerővel meg mozgékonysággal megy, de a 20 km/h-n a motor vagy lánc sem fog változtatni, nem ér oda sehova, ha szerencsém van út közben nem lőnek halomra. És a páncél: á mintha nem is lenne, ofc mindenki a gyenge pontokat lövi és minden átmegy, tornyozni nem lehet, mert ott a nagy kupola, már T8 is beüti AP-val, még gold sem kell. T8 alatt lenne ez jó, de még eddig nem láttam vele T7-et csak első csatában. Test megint nem ér semmit, üti minden. Sidesrcapre még talán jó lenne, de csak akkor ha nem bal oldalra kell kinézni, mert akkor ott a kupola. Ezzel nem hogy küldit nem lehet csinálni, játszani sem :D Még jó hogy van egy tonna német tervrajzom, T9 fele meg a Maus is kijön belőle. Persze az se jobb, ugyanez csak pepitában, de most akciós lesz, csak megveszem. Egyébként a japán heavy ág is ugyanez a fos, T7-nél vagyok, azt kicsit jobbnak érzem, már csak a 25 km/h miatt is, de talán páncélban is. Igaz most csináltam 0 dmg kört Cliffen, alig értem fel az emelkedőn már jött az arty meg minden áldás. Fedezék mögé se értem be, mert már szemből is lőttek. Jó ezt én csesztem el, mert lent kellett volna maradni base campelni, na majd legközelebb :D Persze a blokkolj 2x annyit mint a hpd küldit ezzel sem lehet csinálni... és ezt kéne 5x, nem is értem ezt hogy gondolták -.-