A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nekem megvan az IS5 és a Chrysler, az biztos hogy amikor meglehetett szerezni a cw-én az is5-öt én egyből megszereztem, de csak nagy protekcióval tudtam sh-ra vagy cw-re az IS3 helyett bevinni :D, azóta meg ha kijött az is3a, 2csövű, defender ezek teljesen más kategóriák. Viszont a Chrysler nem rossz. Amiatt vettem meg mert a wg-és t8-as tornákon páran elkezdték hozogatni városi pályára és nem szeretek hátrányból indulni, egyáltalán nem rossz tank csak folyamatosan mozgatni kell hogy ne találják el ott ahol átüthető mint pl bf1942-ben a Tiger-1.
A gyenge pontok: csőmellett közvetlenül körbe bárhol. Az alsó lemez de extrémen elfogatva t8-ban már ott se, viszont ekkor meg átlőhető az oldala ezért kell folyamatosan mozgatni. Guardom nincs mert nem lettem rákényszerítve hogy meglegyen ;)