A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Pár napja volt egy csatám Fos155-el.
Összesen volt tán 4 lövésem az egész csata során.
Ámde!
abból a 4-ből 2 ammorack volt.
Egymás után.
Húde volt ám sírás rívás, hogy mekkora csíter vagyok, meg hekker meg ilyenek, mert ez létezhetetlenség.
Főleg a 60TP zöld tulaja volt kész attól, hogy miután egy valami IX-es heavyt ammorackoltam, ő is benyalta tövig.
Mit tagadjam én is rendesen meglepődtem, sima ammorack is fényévente egyszer van, nemhogy dupla!
Nekem speciel soha nem volt még, pedig 38K csata van mögöttem.
Olyan persze százezermilliárdbilliárdszor, hogy a lövésem még véletlenül sem talál gondos célzás után, persze az én weakpointomat mindenki egyből kapáslövéssel eltalálja.
Naszóval az ember picinyt ideges lett és azt írta elküldi a replayt a WG-nek és majd engem jól banolnak mer csíterhekker vagyok.
Én persze kiröhögtem, de azért érdekelne, fogok én erről akármi értesítést kapni a WG-től, hogy valaki reportolt, kivizsgálták, nem vagyok hekker játszak nyugodtan tovább, vagy semmi ilyesmire ne számítsak.