A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #414624 Na jó nem szóltam egy szót sem.
Gondoltam utolsó csatának megyek egy kört az aranyos kis tankocskámmal.
A kis aranyos mindenért kárpótolt,az élmény ahogy sok gold táras kis gyökér visítva próbált belőni,de nem ment én meg keresztül lőttem őket mint a szart,na az páratlanul jó volt.Szűk utcában próbált Skoda t50 meg spagetto meg kerülni,nem jött össze kitoltam őket az utcából a többiek elé közben meg kaptak pár ezer sebzést tőlem is.Ez csodás kárpótlás volt az egész napi szar rengeteg után,két skoda t50,ae phase,obj750a,e100 meg spagetti a hajára kenhette a gold lőszert.És full AP-t lőttem,még E100-ba is,igazából nem is a sebzés meg a killek voltak a mókásak,hanem hogy gyökér medeket kitoltam a picsába az utcából,közben meg úgy pattogtak golddal a tornyomról hogy ki sem írta lepattanó sebzésnek.Na persze csapattársak meg szart csináltak belőlük.Nem gold lőszerrel lőttem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.08.15. 13:18:21