A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Don't have time to earn the required number of tokens? No problem! You can use Anniversary Coins to purchase the A46 in the Anniversary Store from August 24, 08:00 CEST through October 12, 07:00 CEST (UTC+2). It will cost 1,500 Anniversary Coins.
Vajon érdemes rákölteni ennyit? Az alváza a Tetrarchhoz hasonlít, azzal szerettem játszani :D Van 1965 coinom, szerintetek érdemes rákölteni vagy inkább direktívákra vagy személyes tartalékokra költsem az egészet? Lehet rá esély, h T6 SH-ban kelleni fog? :D
Mi lesz vajon a kulcsokkal? Minek van 5, ha 3 után már ki lehet váltani a T30 skint? Érdemes tartogatni a kulcsokat?
Remélem be fogják rakni az EBR-t a boltba, mennék már funolni vele a. 3 napja 33%-os win ratet kapok a WoT-tól és még béna tankokkal is kell játszanom, így azért nem fun annyira :D Am most az FV akció kapcsán nézegettem ezt a Centurion Mk. 5/1 RAAC-ot, ez se lehet rossz, ezzel is jól lehet farmolni sztem, meg talán FT-re is jó lehet. Egyébként bond shopba berakhatnák a régi tornyos FV TD-t, na azt kiváltanám :D Kampfpanzer 50t-t is ki kellene rankedből, az is jó tank lehet, de tartogatom a nehezen megszerzett bondjaimat a Chieftainre, már van 22k...
Na mindegy, a lényeg szerintetek megéri az 1500 coint ez az A46?