banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    Gagyi mindegyik ilyen nagyon lassú TD/heavy :D Nem érsz vele oda sehova és abból áll a játékmenet, h elindulsz egy oldalon és vagy beérsz az ellen bázisára vagy nem. A páncéljuk meg vagy működik vagy nem, random Jézus eldönti. Szóval nekem mindkét ág 10-e tervrajzokból lesz meg, összeszedtem annyit, h T8-tól egyiket se kellejen játszani. Az AT7 még évekkel ezelőtt ki lett fejlesztve. Az a baj, h ezek a 20km/h-s TD-k nagyon nem kedveznek az én játékstílusomnak. Maus meg Type 5 heavy nem tudom hogy lesz (már csak ez a 2 T10-es kell majd, h meglegyen minden), még azokat vhogy kiszenvedem, legalább van tornyuk. Mausnál csak VK100.01P-vel kell csak mennem, T10 meglesz tervrajzokból meg free xp-ből. Viszont a japán heavy, na az szopó ág lesz :D