A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
suba53 #414484 Volt ma egy baromi szerencsés köröm. Obj261 Highway. Már a vége felé jártunk, egy Manticore egyedül maradva elment a bázisunkra, ott kinyírt két artyt. Én elmentem az ellen bázisára foglalni, ott van egy fészer, annak a hátsó oldalán bementem így full takarásban voltam. Foglaltam. Két tankunk a mi bázisunk körül szaglászott a Manticore után. De ugye az egy baromi gyors jószág, esélyük sem volt elkapni.
Megjelent a Manticore, körbement, hátulról meglátott, kaptam egy lövést, de csak keveset sebzett. Erre a Manticore elkezdett rám jönni, mikor elég közel volt tolatásba kapcsoltam, ő kifingott, én meg túléltem és nyertünk. Meccs végén ráírtam, hogy ezt miért csinálta. Kiderült hogy elfogyott a lőszere, és ez volt az utolsó esélye.