banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• tutyimutyi2
    Én van hogy 9-es 10-es nehézzel döntök úgy hogy az adott csatában biztos nem megyek heavy oldalra mert úgyis jön a sok gold spammer és szart sem ér a páncélzatom és noha nem olyat csinálok mint az a E-100 hanem megyek medeket basztatni vagy ha szar a kedvem akkor egyszerűen én is eljátszom azt hogy páncélozott TD vagyok(és nem nem vagyok paradicsom hanem egyszerűen csak már unom azt hogy pattingatás helyett én játszom a nagy döglassú céltáblát amit az összes nyomorult be tud lőni golddal, Blitzben szemrebbenés nélkül képesek voltak meglépni azt hogy a gold kerüljön még többe és sebezzen 10-15%-al kevesebbet).

Mellesleg ez a csodás 1.10 nálam is eljátszotta azt hogy egy csomó tankot(kb.20-40,igaz nagy része tier4-5) csupaszított le teljesen és mindeközben a depóban meg alig van 1-2 dolog.