banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Megamax
    Na de hogyan mondod meg hogy ki a jó játékos? Csak mert ha megnézed a statot csak egy számot látsz de nem tudod megmondani hogy milyen hangulata van a játékosnak, például lehet szar napja , a teljesítmény hullámzó és rengeteg dolog befojásolja. A legjobb példa erre én vagyok, amíg érdekes volt a játék élvezettel játszottam. De mostmárt csak megnyomom a Battle gombot aztán lessz ami lessz, néha megprobálom de tobbnyire azzal a tudattal indulok csatába hogy "minek eroltessem meg magam ugyis 5 perc és vége". Már nagyon nagyon ritka az az érzés amikor megno a pulzus és a csata végén is azt érzem , hogy hu basszus ez intenzív volt. Teljesen hidegen hagy hogy vesztettem vagy nyertem. A játékot csakis azért játszottam mert megadta azt a loketet amit mástól biztonságosan nem kaptam meg. Mikor a csata végén remeg a kezed, na az nagyon állati érzés volt számomra. Mikor a páncélozott tankodat szép lassan korbeveszi, jonnek minden oldalról már , kapod a lovéseket, serceg szikrázik a fém ahogy fémet ér, egyre tobb a hulla korulotted kozben lassan de biztosan látod / érzed ahogy a tankod amortizálódik. Mikor megállás nélkul záporoznak alovedékek, pattognak , láncolnak. Mikor már az apár másodperces toltés is soknak bizonyul, már számolod a korulotted lévo tankok toltését, probálod észben tartani ki használta és ki nem a szerelo készletet, probálod veszélyességi sorrendben támadni az ellenfeleid. Na ez az amit nagyon bírtam a játékban. De ez már elmúlt, már csak az van amit a videóban is linkeltem. Toltik a goldot , rádrohannak szarrá lonek és vége. Nincs meg az az érzés mint régen mikor élvezetbol játszottak az emberek, ma már csak a minnél hamarabb legyen vége a csatának hangulat van. Meg sem probálják az emberek. JPZE100 meg sem probálta forgatni a tankot, csak ment elore és lotte a goldot ( elsonél szerencsém volt, másodikat már tudatosan sikerult pattintani) 907 szerintem az elso APCR után már goldal lovoldozott( nem volt szemben vele semilyen tank amire kellett volna) A 9 es orosz heavy meg sem probálta elrejteni a hasát csak nyomta elore és lotte a goldot. Egyedul az E75 volt az aki játszani akart. Na bassza meg ez megint hosszú lett :(