banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    Nem értem mi a gond, az updateben szó nem volt arról, h változtatnak a goldspamon. Egyébként ez már sok éve létező probléma, amit nem hajlandóak megoldani (pedig egyszerű lenne, a gold ammo kevesebbet sebezzen, ennyi). A végére lett 3000 blokkolt dmg-ed, 2x blokkoltad a Jagdpze100 HEAT-jét, mit akarsz ennél többet? :D De tényleg 3k blokkolt a mai világban elég jónak számít és nem tudom mit szerettél volna még, mikor ott voltál egyedül egy - úgy látom - használhatatlannak tűnő M103-mal és ha jól számoltam rád jöttek 5-en. Ebben a csatában sajnos ennyi volt. Nekem is van számtalan ilyen, bosszantó tudom, de ilyenkor inkább el kell gondolkodni, h te mit csináltál rosszul. Pl. én ebben a szituációban soha nem mentem volna le a partra, inkább F9-be, ott legelni kicsit, aztán megtolni :D