A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nem is tudom. Érdekes lesz, de sztem - legalább is a jó playerek részéről - nem fogja megtörni a mostani venti/rammer/stab szentháromságot, még mindig ezek tűnnek a leghasználhatóbbnak heavy, TD de még meden is.. Bár kétség kívül vannak érdekes új cuccok, kérdés mennyit fog számítani csatában. A scouting rész azaz a light meg egyes med tankokat biztos megbolygatja, ott van több felszerelés is, elég hasznosnak tűnik pl. low noise exhaust system, improved radio set és ami számomra kicsit már felháborító is, az a commander's vision system, ami megnyirbálja az enemy camoját mozgás közben és bokor mögött. Azért eddig nem volt olyan cucc, ami az ellenfél/én tankom tulajdonságait piszkálta meg a másik oldalról. Turbocharger is jó lehet, bár elfoglal egy slotot és vannak sokkal hasznosabb dolgok. Vagy pl. az improved rotation mechanism vszeg kiüti az EGLD-t bizonyos tankokon, ha rá lehet tenni.
Egy nagy kérdésem van nekem személy szerint: improved hardening... egyrészt növeli 10%-al a HP-t,ami akár papír tankokon, akár egy mauson jól jöhet. És van egy rész benne, amit nem tudom jól értek-e, de ha igen, akkor az elég gáz lesz. X% to hull damage caused by suspension damage during impact. Na most ha jól értem ez azt jelenti, h ha láncon keresztül sebzed az ellent (oldalról vagy görgőn keresztül), ez a cucc felére csökkenti a sebzést/HP vesztést. Jól értem szerintetek? Mit gondoltok erről, ha ez tényleg így lesz?