banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    A káosz az nálam is megvan én se követem már rég miféle eventek, küldetések meg akciók vannak. Viszont meglepő módon gyakorlatilag totálisan tökéletesen hidegen hagy hogy nyerünk vagy vesztünk, vagy hogy egyáltalán mit csinál a többi játékos. Szerintem már én is vérvörös babuinná váltam, az se érdekel amikor sivalkodnak a többiek hogy a csata első felében egy scouttal hátul nyaralok mert nincs kedvem a másik két scoutunk társaságában suicid runokat csinálni, vagy éppen top tankként kimegyek a pusztába és halomra lövetem magam mert nem tetszik a pálya. Néha leálok velük vitatkozni hogy azért mert én tovább élek mint ők az nem az én hibám, de azt is csak akkor amikor éppen unatkozom.
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2020.07.23. 19:55:36