banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Szerintem alapítsuk meg az öreg SG-s wotos tagok kesergő klubját. Én úgy 2016-ban vesztettem el a fonalat, akkor el is ajándékoztam az eredeti, akkor hat éves accomat, azóta kezdtem egy másodikat, de ahhoz már sose volt lelkierőm, hogy grindeljek meg farmoljak, mint anno. Emlékszem, mikor lehúztam annak idején ilyen 6-8 órás grindfeszteket pl. a T-44-ért, de mostanában ez úgy zajlik, hogy pár havonta belépek, rögtön elbátortalanodok a millió rám zúduló értesítéstől a harminckét aktuális, egymással párhuzamosan futó küldetésről, négy eventről és hat akcióról, majd játszom egy-két csatát, konstatálom, hogy a játékosok még mindig habozás nélkül elindulnak mind egy oldalon és védtelenül hagyják a másikat, majd morgok kicsit a bajszom alatt, és kilépek. Egyszerűen nem tudok már motivációt szerezni ahhoz, hogy zsinórban nyomjam a csatákat.