banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Én kedvelem,az hogy rossz hülyeség.Valószínűleg ki sem próbálta még csak valami hülyegyerek videójában látta.
    Tény hogy nem egy Defender,de jó tud lenni.Jobban szereti a városi pályákat.
    Az ágyúja irtó poén.Célozva lőni messzire nem érdemes,közelre sem,kapáslövéssel viszont akármilyen messziről akármilyen kis célpontot képes belőni.Ma harcoltam Három tankkal városban,progettóra adtam le lövést közelről célozva és elment a teste felett a halál némi nemű nemi namijébe és kinyírtam egy td-t amit nem is láttam.
    Hárman fogtak közre goldal is lőttek én nyertem.Szal aki leírja hogy szar az sosem próbálta,Tény hogy tud szar lenni,de tény hogy T10 csatában is a hajam az égnek áll tőle olyat csinál.Mert hogy T6-ba beütik T10-be meg nem bírják.az tényleg vicc.
    Jah és a mellé lövések,T6-8 csatában T34 heavyvel harcolva úgy mellé lőttem hogy hülye t50-2 ami pont mögötte ment kinyiffant.Igen is tud jó perceket szerezni a tank,olyan jókat szoktam vigyorogni a hülye mellé lövésein hogy feldobja a napom a szerencsétlenkedése.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.07.23. 18:38:07