banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    Mekkora rohadék ez a wot :D Erre a panaszkodásra beadja ezt a kört. Egyébként a végén szentségeltem egy nagyot, mert ugyan az elsődleges küldi sikerült, de életben kellett volna maradni a másodlagoshoz. Tudom hülyeség, de én minden küldit úgy csinálok meg, h csak akkor megyek tovább, ha kész a másodlagos is :D Mindensetre ez nem olyan nehéz, úgyh majd meglesz máskor, de azért na. Egyénként ezután a stat M43-al: 84 csata; találati arány: 33,33%; átlag dmg: 1131; átlag stun dmg: 375. Na ezt mondtam, vmiért nekem nagyon kevés a stun dmg...

@Plata: Egyébként mindennel egyet értek, amit írtál, de vmiért mégis a franciát jobban kedvelem. Talán azért, mert nagyobb a DPM-je, nincs annyi üres járat. Az olyan tankoknál, ahol 2 gun van, mindig a nagyobb dpmest választom az alfa kárára. Sok a miss és nem mindegy mennyi idő múlva tudsz lőni.