World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ami sajnos nekem már nem lesz meg.Mert vettem pár camo-t.<#rinya>#rinya>
Megjelent a Manticore, körbement, hátulról meglátott, kaptam egy lövést, de csak keveset sebzett. Erre a Manticore elkezdett rám jönni, mikor elég közel volt tolatásba kapcsoltam, ő kifingott, én meg túléltem és nyertünk. Meccs végén ráírtam, hogy ezt miért csinálta. Kiderült hogy elfogyott a lőszere, és ez volt az utolsó esélye. <#vigyor0>#vigyor0>
Én speciel az első act óta nem költöttem semmit pont azért mert reménykedtem hogy lesz valami olyan dolog is amit még nem jelentettek be.
Én is vettem pár álcát,de már megbántam,biztos kevés lesz az a 2000 ami van prém tankra,ha álca 150 akkor prém tank biztos van vagy 3k.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.08.08. 09:12:45
Már ha van belőle pár ezer.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Is5-el úgy döntöttem a kempelés unalmas,inkább berongyolok az ellenség közé.
Sikerült,át törtem az ellenségen és be mögéjük a bázisukra,az át törés nem képletes,az egyik td-n átgázoltam és megöltem ütközéssel.<#idiota>#idiota>
Az új repeszpáncél tényleg hasznos,60% sebzést ad ütközésre. Challengert úgy taposta el mint a fene.
Öt átütő találatuk volt,de az sem mind sebzett,a többi mind lepattant,legalább hatan lőttek egyszerre de köpött rá a tank.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Jók?
Adatlap
Nem igazán jönnek be a játék változásai az utóbbi két évben, ezért nemigen használom. El nem adom, meg oda sem örökbe, mert egyszer talán olyan irányba is változhat hogy újra kedvet kapok, de ezt használhatod nyugodtan ha tetszik.
Azon kívül hogy tankot ne adj el róla semmilyen kikötésem sincs, használhatsz fogyóeszközt, prémiumtankot, változtathatod a felszerelést, még az aranyat is elköltheted, ha nem hülyeségekre meg skinekre költöd, cserébe talán csak annyit kérek, hogy ne bannoltasd magad ezen, meg ha egy-két tankra közben "véletlenül rárakod" a tank ászt az sem probléma...XD
Amíg "aktív" voktam dumáltunk itt párszor, a'sszem játszottunk is párat együtt, meg "régi motoros" vagy, úgyhogy megbízom benned. 😊
Ha érdekel, keress privátban.
Ha esetleg van valakinek elfekvő accountja amit nem használ (esetleg kiégett wotosként még olvassa ezt a topikot 😄 ) keresnék kölcsönbe olyan accountot amin van legalább egy TierXes tank (bármilyen) néha esténkénti használatra.
Csak én használnám (garantáltan nem adom továb), nem költök se fogyócikket, se aranyat, se ezüstöt (amennyi esetleg elfogy a pár csata miatt azt pótolom).
Privátba üzenjen aki tud segíteni.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2020.08.07. 17:58:14
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.08.07. 17:17:10
Mellesleg ez a csodás 1.10 nálam is eljátszotta azt hogy egy csomó tankot(kb.20-40,igaz nagy része tier4-5) csupaszított le teljesen és mindeközben a depóban meg alig van 1-2 dolog.
Van olyan csata amiben akkor sem halok meg ha akarok.
Mert jött teló és be kamikazezok tömegbe.
De van olyan csata amiben két szinttel kissebb szutyok is belő akárhogy vigyázok.
Mindig vannak olyan 10-es tankkal bíró játékosok, akik egy ágra koncentrálva végigtolják 10-ig, majd totál fogalmatlanul hullanak el semmiket sebezve. Az a gond csak, ha ezeket melléd sorsolja az MM.
Meg azt is írta a cikk, hogy vannak olyan gyakorlatok, amikor nem lehet elhagyni a tankot 48 óráig. Na ott érdekes dolgok történhetnek.
Jó amit linkeltél, abból olvasható, hogy nem fenékig tejfel egy harci szituáció ürítés oldalról vizsgálva sem.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Itt egy sivatagi vihar tapasztalat egy M1 Abrams veterántól😊
https://www.quora.com/How-and-where-do-soldiers-defecate-during-combat
For us in tanks, we had a couple of options. One is to use an empty ammo can, and go in that. That is the least preferred option. During Operation Desert Sabre, I took one that I remember, and it was while we were in a set-security posture for B Troop while they were refueling. After I notified my crew that I needed to go, I hopped off the back of the tank, dug a hole with my boot heel, did my business, covered it up, and got back on the tank. Off we went!
When not actively engaged, the circumstance will dictate the options. Obviously, any unit in a stationary position has at least the option to do just like I did. The longer a unit expects to stay, the more likely they are to set up latrine facilities.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2020.08.07. 11:46:13

Volt valaki harckocsizó? Most olvastam egy cikket az indexen, és kíváncsi vagyok a gyakorlatra.
Ha egy harckocsi egy hosszabb távú rejtőzködő küldetésen van, vagy egy napokig elhúzódó csata részese, akkor a személyzet hogy oldja meg a szükségleteit. Vannak spéci eszközök a vizelet, meg a szar gyűjtésére? Vagy a harckocsi alsó menekülő ajtaján keresztül lehet megszabadulni a feleslegtől? Mert gondolom WC nem nagyon van beépítve.
Nekem is van E100 de még nem próbáltam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.08.06. 21:18:21
Valójában már T4 tank is belövi.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.08.06. 20:37:23
Állandóan ugyanaz,pillanatok alatt vesztünk mert az egész csorda egy oldalt megy.

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
meg ugye be lehet pipálni, hogy jegyezze meg a kártyaszámot, de hát majd hüye leszek...... 😄
Nekem igazából amúgy mindegy, nemolyan nagy baj az ha néha szembe is jönnek ügyetlenebbek 😊