World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó lenne ha 1500 elég lenne,de akik dumáltak róla azok inkább 2500-300 körülre tippelték a minimum árát.
Ami sajnos nekem már nem lesz meg.Mert vettem pár camo-t.<#rinya>

Ha tudom én sem költök bakker.

Volt ma egy baromi szerencsés köröm. Obj261 Highway. Már a vége felé jártunk, egy Manticore egyedül maradva elment a bázisunkra, ott kinyírt két artyt. Én elmentem az ellen bázisára foglalni, ott van egy fészer, annak a hátsó oldalán bementem így full takarásban voltam. Foglaltam. Két tankunk a mi bázisunk körül szaglászott a Manticore után. De ugye az egy baromi gyors jószág, esélyük sem volt elkapni.
Megjelent a Manticore, körbement, hátulról meglátott, kaptam egy lövést, de csak keveset sebzett. Erre a Manticore elkezdett rám jönni, mikor elég közel volt tolatásba kapcsoltam, ő kifingott, én meg túléltem és nyertünk. Meccs végén ráírtam, hogy ezt miért csinálta. Kiderült hogy elfogyott a lőszere, és ez volt az utolsó esélye. <#vigyor0>

Ez elég szemét húzás lenne. Általában mindig megmondják előre, hogy az eventeken szerzett biszbaszokért miket lehet a végén szerezni.

Elvileg oroszok szivárogtatták ki a dolgot, de DezGamez már csinált ezzel kapcsolatban egy videót ahol eme témát boncolgatja illetve azt hogy mi lehet az a bizonyos prémtank(és hát remélem hogy rosszul tippel de ő a super chaffee-t vagy a Valiant-ot tippelte). Közvetlen az elején van szó arról hogy elvileg kevesebb mint 1500 pontba fog kerülni.
Én speciel az első act óta nem költöttem semmit pont azért mert reménykedtem hogy lesz valami olyan dolog is amit még nem jelentettek be.
Én is úgy hallottam,állítólag frászbúkon fent van hogy az utolsó részben valami spéci prémtank is lesz a boltban évfordulós pénzért.
Én is vettem pár álcát,de már megbántam,biztos kevés lesz az a 2000 ami van prém tankra,ha álca 150 akkor prém tank biztos van vagy 3k.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.08.08. 09:12:45

Ezt hol láttad? Én folyamatosan álcákat vettem rajta, nincs semmi plusz.<#falbav>

Én három álcafestést vettem,kb 2000 pontom maradt,bár kétlem hogy elég lenne.

Kipróbáltam a két új szerzeményt . CS-63 , és a Kampfpanzer 50 t . Mindkettő tetszik . Csak mondom . <#nevetes1>
kapják be a francba...ha tudtam volna h ez lesz, nem veszek matricákat tucatszámra...
Nerm tom,állítólag a évfordulós event boltba is jön valami spéci prém tank,amit meglehet venni évfordulós érméért.
Már ha van belőle pár ezer.

Állítólag jók. Én t4-nél tartok. Az még a régi. Pár nap és meg lesz a t5. Nem sietek. Úgyis tönkreteszik őket. Minek idegeljem magam. Állítólag lesz lengyel prémtank kötvényért. Tud valaki róla?

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

Azt hiszem RNG néha a hülyeséget díjazza.<#idiota>
Is5-el úgy döntöttem a kempelés unalmas,inkább berongyolok az ellenség közé.
Sikerült,át törtem az ellenségen és be mögéjük a bázisukra,az át törés nem képletes,az egyik td-n átgázoltam és megöltem ütközéssel.<#idiota>
Az új repeszpáncél tényleg hasznos,60% sebzést ad ütközésre. Challengert úgy taposta el mint a fene.
Öt átütő találatuk volt,de az sem mind sebzett,a többi mind lepattant,legalább hatan lőttek egyszerre de köpött rá a tank.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Srácok az új lengyel tankok milyenek?
Jók?

Kancsalborzkopet néven futok(futottam) a WoT-ban, nézd meg:
Adatlap

Nem igazán jönnek be a játék változásai az utóbbi két évben, ezért nemigen használom. El nem adom, meg oda sem örökbe, mert egyszer talán olyan irányba is változhat hogy újra kedvet kapok, de ezt használhatod nyugodtan ha tetszik.
Azon kívül hogy tankot ne adj el róla semmilyen kikötésem sincs, használhatsz fogyóeszközt, prémiumtankot, változtathatod a felszerelést, még az aranyat is elköltheted, ha nem hülyeségekre meg skinekre költöd, cserébe talán csak annyit kérek, hogy ne bannoltasd magad ezen, meg ha egy-két tankra közben "véletlenül rárakod" a tank ászt az sem probléma...XD
Amíg "aktív" voktam dumáltunk itt párszor, a'sszem játszottunk is párat együtt, meg "régi motoros" vagy, úgyhogy megbízom benned. 😊
Ha érdekel, keress privátban.

Ha esetleg van valakinek elfekvő accountja amit nem használ (esetleg kiégett wotosként még olvassa ezt a topikot 😄 ) keresnék kölcsönbe olyan accountot amin van legalább egy TierXes tank (bármilyen) néha esténkénti használatra.
Csak én használnám (garantáltan nem adom továb), nem költök se fogyócikket, se aranyat, se ezüstöt (amennyi esetleg elfogy a pár csata miatt azt pótolom).

Privátba üzenjen aki tud segíteni.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2020.08.07. 17:58:14

A goldhuszárok biztosan jobban a szívükhöz nőnek.

Mi a faszt csinált a wg? Az egész csapatnak 400-500 volt a pingje, az ellen pedig kényelmesen elkalapált minket.

Nem tom ezt láttátok?<#hehe>

Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.08.07. 17:17:10

Én van hogy 9-es 10-es nehézzel döntök úgy hogy az adott csatában biztos nem megyek heavy oldalra mert úgyis jön a sok gold spammer és szart sem ér a páncélzatom és noha nem olyat csinálok mint az a E-100 hanem megyek medeket basztatni vagy ha szar a kedvem akkor egyszerűen én is eljátszom azt hogy páncélozott TD vagyok(és nem nem vagyok paradicsom hanem egyszerűen csak már unom azt hogy pattingatás helyett én játszom a nagy döglassú céltáblát amit az összes nyomorult be tud lőni golddal, Blitzben szemrebbenés nélkül képesek voltak meglépni azt hogy a gold kerüljön még többe és sebezzen 10-15%-al kevesebbet).

Mellesleg ez a csodás 1.10 nálam is eljátszotta azt hogy egy csomó tankot(kb.20-40,igaz nagy része tier4-5) csupaszított le teljesen és mindeközben a depóban meg alig van 1-2 dolog.
Nincsenek csókosok csak RNG.
Van olyan csata amiben akkor sem halok meg ha akarok.
Mert jött teló és be kamikazezok tömegbe.
De van olyan csata amiben két szinttel kissebb szutyok is belő akárhogy vigyázok.

Most éppen ki számít csókosnak?

Az mm azt csinál amit akar. A random meg kiegészíti. A csókosoknak mindent, a többi meg erölködjön ha akar.

Gondolta elszalad az artykért. Csúnya szereptévesztés. <#vigyor0>

Mindig vannak olyan 10-es tankkal bíró játékosok, akik egy ágra koncentrálva végigtolják 10-ig, majd totál fogalmatlanul hullanak el semmiket sebezve. Az a gond csak, ha ezeket melléd sorsolja az MM.

A rejtőzködésnél nem a megtalált szar a lényeg, hanem az a mozgás, amikor a legénység esetleg kiszáll a tankból szarni. <#vigyor0>
Meg azt is írta a cikk, hogy vannak olyan gyakorlatok, amikor nem lehet elhagyni a tankot 48 óráig. Na ott érdekes dolgok történhetnek.
Jó amit linkeltél, abból olvasható, hogy nem fenékig tejfel egy harci szituáció ürítés oldalról vizsgálva sem.

Ja, érdemes megnézni, hogy az E100-unk hol van ahelyett, hogy top tier HT-ként a sebzéseket fogta volna fel a HT dühöngőben. <#conf>

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Most csak igy laikusként... komolyan egy tankot azért fognak észrevenni egy "rejtőzködő küldetésen" (létezik egyáltalán ilyen), mert valaki megtalálja a legénység szarát egy bokor alján?

Itt egy sivatagi vihar tapasztalat egy M1 Abrams veterántól😊

https://www.quora.com/How-and-where-do-soldiers-defecate-during-combat

For us in tanks, we had a couple of options. One is to use an empty ammo can, and go in that. That is the least preferred option. During Operation Desert Sabre, I took one that I remember, and it was while we were in a set-security posture for B Troop while they were refueling. After I notified my crew that I needed to go, I hopped off the back of the tank, dug a hole with my boot heel, did my business, covered it up, and got back on the tank. Off we went!

When not actively engaged, the circumstance will dictate the options. Obviously, any unit in a stationary position has at least the option to do just like I did. The longer a unit expects to stay, the more likely they are to set up latrine facilities.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2020.08.07. 11:46:13

Ilyen manapság egy high tier csata, a legtöbben képtelenek egy lövésnél többre. El is ment már a kedvem a játéktól mára, pedig ez csak a második csatám volt. <#shakehead>

Sziasztok!
Volt valaki harckocsizó? Most olvastam egy cikket az indexen, és kíváncsi vagyok a gyakorlatra.
Ha egy harckocsi egy hosszabb távú rejtőzködő küldetésen van, vagy egy napokig elhúzódó csata részese, akkor a személyzet hogy oldja meg a szükségleteit. Vannak spéci eszközök a vizelet, meg a szar gyűjtésére? Vagy a harckocsi alsó menekülő ajtaján keresztül lehet megszabadulni a feleslegtől? Mert gondolom WC nem nagyon van beépítve.

Van róla videó is,Bt7-el lövik gyakorlóban,simán kilövi szemből a tornyán.
Nekem is van E100 de még nem próbáltam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.08.06. 21:18:21

Nálam a T95-öt ütötték be olyan helyen, ahol a tanks.gg szerint nincs is hitbox, az első görgő és az utána levő kerék között.

E100 torony alján ami van csík az elvileg 250 mili vastag.
Valójában már T4 tank is belövi.

Bakker,E100 armorja bugos és bármi beüti.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.08.06. 20:37:23

Nekem eddig zsinórban 7 olyan szar csata hogy az eszem dobom el,nem tudom mi a szar van,talán nemzetközi birka nap?
Állandóan ugyanaz,pillanatok alatt vesztünk mert az egész csorda egy oldalt megy.

A WG úgy döntött, hogy én ma ezt a tankot nem fogom leszorozni. Az utóbbi meccsen hiába volt 3300+ dmg, és négy tank előny, a csapat olyan zseniális volt, hogy foglalni nem mentek, de az egyik szárnyat totál üresen hagyták, ahol átjött három tank, és befoglaltak. Tanítani kellene. <#shakehead>

Ma megint zseniális csapatok vannak, a csapat fele T10-ben 0 sebzéssel hal meg. <#fejvakaras>

Muhahahhahaha,sosem volt T7-ben.<#mf2>

Nem tudom, hogy volt-e már. <#awink>

Hinnye, pedig a telefonszám már személyes adat... (mondjuk nem gondoltam volna hiszen relative könnyen cserélhető)

joe662
Engem a telefonszám,már 1x megmentett. Éjjel fél 3kor jött az sms,a jelszó változtatásról<#wilting>,utána aludtam tovább,nyugodtan<#hehe>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

mondjuk a telószámot is meg lehet adni 2 lépcsős biztosításhoz vagy mihez.......
meg ugye be lehet pipálni, hogy jegyezze meg a kártyaszámot, de hát majd hüye leszek...... 😄
Csak vicceltem, mivel személyes adataid nincsenek náluk (az email cim önmagában nem az, más adatot meg nem kellett megadni) igy kb azt tárolhatnak ingame rólunk amit akarnak, mivel igy semmi sem személyes adat

bele kell írni az EULA-ba, meg ott az anonymizer azt jónapot :"D
Biztos a GDPR miatt nem szabad az emberekről ilyen statokat vezetni 😄

Azért a játékos statisztika alapú elosztás (ladderezés, ligázás) egész megbízható más játékok esetében, szóval az hogy éppen valakinek lehet rossz vagy jó napja az nem invalidálja az ötletet.

Nekem igazából amúgy mindegy, nemolyan nagy baj az ha néha szembe is jönnek ügyetlenebbek 😊

Persze, nyilván nem mindig játszik ugyanolyan jól az ember, de azért a statisztika mégis csak mutat valamit. Ha pl. WTR (ha már van ilyen a játékban) alapján osztaná a MM a csapatokat, akkor vélhetően jóval kevesebb lenne a 15-0 meg 2-15. Nyilván az RNG még így is bőven beleszólhat, de amikor az összes amőbát egy oldalra pakolja, akkor az RNG mindegy is.

Na de hogyan mondod meg hogy ki a jó játékos? Csak mert ha megnézed a statot csak egy számot látsz de nem tudod megmondani hogy milyen hangulata van a játékosnak, például lehet szar napja , a teljesítmény hullámzó és rengeteg dolog befojásolja. A legjobb példa erre én vagyok, amíg érdekes volt a játék élvezettel játszottam. De mostmárt csak megnyomom a Battle gombot aztán lessz ami lessz, néha megprobálom de tobbnyire azzal a tudattal indulok csatába hogy "minek eroltessem meg magam ugyis 5 perc és vége". Már nagyon nagyon ritka az az érzés amikor megno a pulzus és a csata végén is azt érzem , hogy hu basszus ez intenzív volt. Teljesen hidegen hagy hogy vesztettem vagy nyertem. A játékot csakis azért játszottam mert megadta azt a loketet amit mástól biztonságosan nem kaptam meg. Mikor a csata végén remeg a kezed, na az nagyon állati érzés volt számomra. Mikor a páncélozott tankodat szép lassan korbeveszi, jonnek minden oldalról már , kapod a lovéseket, serceg szikrázik a fém ahogy fémet ér, egyre tobb a hulla korulotted kozben lassan de biztosan látod / érzed ahogy a tankod amortizálódik. Mikor megállás nélkul záporoznak alovedékek, pattognak , láncolnak. Mikor már az apár másodperces toltés is soknak bizonyul, már számolod a korulotted lévo tankok toltését, probálod észben tartani ki használta és ki nem a szerelo készletet, probálod veszélyességi sorrendben támadni az ellenfeleid. Na ez az amit nagyon bírtam a játékban. De ez már elmúlt, már csak az van amit a videóban is linkeltem. Toltik a goldot , rádrohannak szarrá lonek és vége. Nincs meg az az érzés mint régen mikor élvezetbol játszottak az emberek, ma már csak a minnél hamarabb legyen vége a csatának hangulat van. Meg sem probálják az emberek. JPZE100 meg sem probálta forgatni a tankot, csak ment elore és lotte a goldot ( elsonél szerencsém volt, másodikat már tudatosan sikerult pattintani) 907 szerintem az elso APCR után már goldal lovoldozott( nem volt szemben vele semilyen tank amire kellett volna) A 9 es orosz heavy meg sem probálta elrejteni a hasát csak nyomta elore és lotte a goldot. Egyedul az E75 volt az aki játszani akart. Na bassza meg ez megint hosszú lett 😞
Az igazi az lenne, ha a játékosokat is úgy osztanák el, mint a tankokat. Kerűljön jó és rossz egyformán mindkét csapatba.

Nem fog valtoztatni a dolgon az alfa csokkentes. A sebzes az sebzes, ha nem uti att az rosszabb. Meg legtobb tank csak azért OP mert gooldal tud lövöldözni. A legjobb megoldaz az lenne ha: nincs good loszer a tankodba akkor ne tudjanak sebezni good lőszerrel. Igy aki nem tud nélküle játszani az vigyen amennyi kell neki de legalabb nem rontja el azon játékosok élményét akik nem szeretnék használni. Ami meg a bugot illeti, egyre többet hibázik a wg ahhoz képest hogy ott vannak a teszt szerverei.
Gondolom mer' bugos... ha szándékos lenne minden tankból kiesett volna.