A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #414124 Én az amcsit erősebbnek érzem franciánál,ok a francia táras és forog a tornya,de az amerikai nagyobbat tud odacseszni.
Na és francia arty lövése hajlandó elveszni egy nagyobb páncélban.Amcsi artyval egy lövéssel ha mázlid van viszel 3-4 modult meg 800-1k sebzést is.
Na és Td módban egy amerikai szart csinál heavyből is,francia td módban nem sok szart ér.
Sosem felejtem el azt a csatát mines-en amikor M41-el négy heavyt öltem td módban köztük Is7-et,mert akkor még nem volt az hogy csak 2 tierrel nagyobbal kerültél szembe.Annál poénabb csatám nem nagyon volt még.Talán csak az mikor T25 At-val 12 killt szereztem,utolsót úgy hogy lőszerem sem maradt.
Na és tegnap is volt 1200+-os lövésem M53-al.Pontosan nem tudom mennyi volt,három tankot vágtam telibe és 400-500-as sebzéseket kaptak fejenként.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.07.15. 17:07:20