banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    Igen én is így voltam vele. Nekem is sok kilencesem volt, de pár hete eladogattam őket. Kellett a pénz meg a garázshely :D Gondoltam anno milyen jó volt velük játszani és néha előveszem majd őket, aztán ebből az lett, h soha nem játszottam újra azzal, ahol megvolt a T10. Aztán gondoltam minek porosodjanak ott a garázsban. Mindig húzom az új ágakat és soha nem volt rá időm, h még pluszba menjek ilyen fajta tankokkal. Prémium, T10, meg ág húzás, ennyi. Plusz sajnos a T9-eknek semmi más haszna nincs, semmire nem jók a randomon kívül. T8, T6-ban hagytam meg tankokat, meg ugye T10. Majd ha lesznek T9 reward tankjaim, pl. frontlineból, azt persze megtartom meg néha fogok is velük játszani. Lassan azért meg lesz a legtöbb T10 ilyen-olyan módon (Maus, E3, Conq GC, T92, Badger, Type 5 Heavy majd csak tervrajzokból, az artykon kívül nekem nagyon szenvedős lenne a lassúságuk meg a játékstílusom miatt). Mondjuk a Conq GC az vszeg soha nem lesz meg :D T9-ben csak azokat hagytam bent, ami jól jöhet küldihez. Aztán ha majd vmi miatt mégis kell vmelyik, akkor visszaveszem. Miután kihúztam és megvettem a (jobb) T10-eket, talán már lesz kreditem ilyesmire :D
    Utoljára szerkesztette: popey8, 2020.06.18. 13:37:28