World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Remélem ez nem te voltál.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szerintem jó az.Engem nem szoktak észre venni.
Az előbb voltam Studzianki-n.Hát az valami fenomenális volt.
Marha jót szórakoztam.<#nyes>
112 olyan majdnem a célzási távolság szélén áll de az oldalát mutatja,becélzom pöpecül,lövök,telibe nyomok egy Emil1-et,jó újra céloz 112-re,puff belövök egy amx 13 90-et,jó azért is eltalálom azt a rohadt 112-t,lövök és eltalálom 110-et.<#hehe>
Nyolc lövés ment rá,kettő talált egy nem öt mást talált el.Fogadok valami részeg idióta programozta az Is5 ágyúját.

Áh, nálad minden ilyen furcsán történik, itt is meg STOban is, én arra már nem alapozok 😊

Én is sokat romlottam mióta nem veszem komolyan, de azért a régi ösztön még mindig megvan, hogy felhúzom magam, ha sorozatban nem tudom kisebezni a HP-mat 😊
A káosz az nálam is megvan én se követem már rég miféle eventek, küldetések meg akciók vannak. Viszont meglepő módon gyakorlatilag totálisan tökéletesen hidegen hagy hogy nyerünk vagy vesztünk, vagy hogy egyáltalán mit csinál a többi játékos. Szerintem már én is vérvörös babuinná váltam, az se érdekel amikor sivalkodnak a többiek hogy a csata első felében egy scouttal hátul nyaralok mert nincs kedvem a másik két scoutunk társaságában suicid runokat csinálni, vagy éppen top tankként kimegyek a pusztába és halomra lövetem magam mert nem tetszik a pálya. Néha leálok velük vitatkozni hogy azért mert én tovább élek mint ők az nem az én hibám, de azt is csak akkor amikor éppen unatkozom.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2020.07.23. 19:55:36

Hát ezt az UDES 03-at én nem érzem. Vmiért vonzódok hozzá, de egyszerűen ő nem szeret.
Álcahálós, álcázó skilles legénységgel ülök a bokorban, kb kirajzolás határról lövök és még is láthatóvá válok boldog boldogtalannak.

Komolyan, ezt az udest én úgy képzelem hogy a tűzgomb lenyomásakor nemcsak az ágyút süti el, hanem egy tüzijáték rakétát is fellő hogy biztosan mindenki lássa hol vagyok....

Szerintem alapítsuk meg az öreg SG-s wotos tagok kesergő klubját. Én úgy 2016-ban vesztettem el a fonalat, akkor el is ajándékoztam az eredeti, akkor hat éves accomat, azóta kezdtem egy másodikat, de ahhoz már sose volt lelkierőm, hogy grindeljek meg farmoljak, mint anno. Emlékszem, mikor lehúztam annak idején ilyen 6-8 órás grindfeszteket pl. a T-44-ért, de mostanában ez úgy zajlik, hogy pár havonta belépek, rögtön elbátortalanodok a millió rám zúduló értesítéstől a harminckét aktuális, egymással párhuzamosan futó küldetésről, négy eventről és hat akcióról, majd játszom egy-két csatát, konstatálom, hogy a játékosok még mindig habozás nélkül elindulnak mind egy oldalon és védtelenül hagyják a másikat, majd morgok kicsit a bajszom alatt, és kilépek. Egyszerűen nem tudok már motivációt szerezni ahhoz, hogy zsinórban nyomjam a csatákat.
Én kedvelem,az hogy rossz hülyeség.Valószínűleg ki sem próbálta még csak valami hülyegyerek videójában látta.
Tény hogy nem egy Defender,de jó tud lenni.Jobban szereti a városi pályákat.
Az ágyúja irtó poén.Célozva lőni messzire nem érdemes,közelre sem,kapáslövéssel viszont akármilyen messziről akármilyen kis célpontot képes belőni.Ma harcoltam Három tankkal városban,progettóra adtam le lövést közelről célozva és elment a teste felett a halál némi nemű nemi namijébe és kinyírtam egy td-t amit nem is láttam.<#ijedt>
Hárman fogtak közre goldal is lőttek én nyertem.Szal aki leírja hogy szar az sosem próbálta,Tény hogy tud szar lenni,de tény hogy T10 csatában is a hajam az égnek áll tőle olyat csinál.Mert hogy T6-ba beütik T10-be meg nem bírják.az tényleg vicc.
Jah és a mellé lövések,T6-8 csatában T34 heavyvel harcolva úgy mellé lőttem hogy hülye t50-2 ami pont mögötte ment kinyiffant.Igen is tud jó perceket szerezni a tank,olyan jókat szoktam vigyorogni a hülye mellé lövésein hogy feldobja a napom a szerencsétlenkedése.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.07.23. 18:38:07

Hát szerintem még mindig jobban jár az IS-5-el mint a KV-4 kres-el 😞
Mik a sokkal jobbak?

Tier 10hez amúgy se vagyok hozzászokva (azt max ha CWre vonszolnak akkor veszem elő), szóval fogalmam sincs hogy amikor szembejön egy "Obj 155 mod 2 B ultra IX c" tipusú zojjektum akkor az tank vagy ufó.
Ezért nem erőltettem túl a játékot, siettem is, de amúgy simán benne van hogy már sik hülye vagyok a gamehez (volt amikor CWn is azt hitték hogy vettem vhol az accot, mert annyira köszönő viszonyban nem volt a teljesítményem az acc statjaihoz képest 😄 )

Igazából mostanában ünnepnap ha sebzek annyit mint a HP amit viszek 😊

Ne is mondd, én is falra mászok hogy a garázsban minden csillog villog zörög puttyog, mindenfelé popupok ugrálnak fel, meg mostmár van amikor a küldetések nem is látszanak a játékon belül csak kivül vmi weblapon (mint a tankrewards).
Csinálhatnának gy ilyen klasszik klienst az öregeknek 😄

Fél szemmel figyelem itt platáék miről trécselnek azt ráugrok ha van vmi érthető. Meg a klánban is szólnak néha hogy van vmi fehér embernek elérhető reward...

Ez szerintem hülyeség.
Győzelem!
Csata: Minszk
Járművek: IS-5 (Object 730)
Szerzett tapasztalat: 2 127 (x2 minden nap az első csatáért)
Kapott előrehaladási pontok: 7
Megszerzett kötvények: 1
Szerzett kredit: 58 006
Csatában elért kitüntetések: Nagy kaliber, Kaszás, Kiváló Lövész, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
Mindenki kempelt én meg úgy döntöttem megyek és inkább meghalok,bele az ellenfélbe.Nem haltam meg,pedig T34 heavy golddal lőtt.
Bementem az ellenség közé és öt killt szedtem össze.

Ez ma megint valami horror, 11 csata 2 győzelem. Mondjuk az első csata után abba kellett volna hagynom, mert az már előre jelezte az irányt, 3,5 perc 1-15. <#fejvakaras>

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Na, akkor hozza a tipikus WoT élményt, ez kell nekem <#hehe>
Fejfájás,monitor betörés,üvöltözés,korai hajhullás.
Meg egy milla credit.<#zavart1>

joe662
Litván, ha jól tudom.

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Mi is jár a rankedért? Megpróbálok belépni időnként, de öreg vagyok már én ehhez a 2020-as wothoz, annyi küldetés, verseny, kampány meg event zúdul a nyakamba minden alkalommal, hogy köpni-nyelni nem tudok 😊
Ez a skill4ltu hova valósi? Eléggé borzalmas akcentusa van, néha alig érteni, amit mond.

én is prémium fiók nélkül toltam, de nem kamikaze stílusba 😄 lehet azért úsztam meg kicsit olcsóbban 😄
Kamikaze módon -270K-ba fájt a 20 darab ranked csata (standard accounttal).... nagyrészt tényleg bementem, padlógáz, mondjuk kitáraztam a batchettel jó esetben és kész. Volt 1-2 csata amit túléltem, egyet még meg is nyertem E100al 😄

Hááát,nem jött össze,bementem csatába és juhéé gyökerek kapjatok el.
Azt ez lett belőle.
Győzelem!
Csata: Steppes
Járművek: WZ-132-1
Szerzett tapasztalat: 1 842 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 35 974
Rangváltozások:
Stráfok megszerezve

bemész csatába, elfutsz az enemy-ig 1 perc alatt... meghalsz, kijössz, választasz másik tankot... és kezdődhet újra 😄
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2020.07.22. 20:29:25
Klassz.
Jézus 20 csata,az olyan sooooook.

NOS, mentem 20 kört ranked-ba... az 1. 5 csata überfaszamegakirály volt 120%-os teljesítménnyel xD nyertem 1 rakat chevront... ez a 20. csatára visszament 50 százalékra és maradt 1 chevron, ami nem is tudom h mire jó (szerk.: adott 1 bónuszcsatát) xD... buktam 160ezer kreditet... de az 1 millát odaadja 20 kör után!!!!

szal ez nettó 740 ezer kredit profit 😄D több, mint amennyit 2 óra alatt farmolnék prémtankkal...

Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2020.07.22. 20:28:01
még vagy 3-4 kör és megmondom a tutit 😛 eddig buktam 150k kreditet... lazán visszahozza 😄
Hű ha ez igaz megyek én is 20 csatát,sorba bemegyek mindegyik tankommal és gyorsan megöletem magam.<#hehe>
Mentem vagy négy csatát talán.

ha rankedba kvalifikálom magam 20 csatával... kapok 1 milla kreditet? 😄
Szerintem mókás,múltkor is rinyált miatta a csapattárs.<#mf2>
Marha jó mikor egy xvm-es gyökér ossza az észt csata elején és nulla igaza lesz csata közben.
De asszem platoonban nem működik.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.07.22. 17:00:34

XVM-ben tudtommal szürkével fog jelezni és emiatt még jobban fognak téged priorizálni mert vagy a retardált piroskáknál van bekapcsolva vagy pedig azoknál akiknek tényleg van mit rejtegetniük 😄
Előfordulnak ilyen f.szságok a játékban. Szemből rhm-re rhm-el 150-es repesszel 0-s kritet lőttem. Azt hittem elájulok. Tank seggéről, ahol a legvékonyabb a páncél, rikosé. Azt te döntöd el, hová célzol, azt meg a wg, hová találsz.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

Vicces neved lesz és az xvm gyökereket felhúzod.<#idiota>
Jah tegnap akartam mutatni,hogy sikerült szemből kilőni T95-öt úgy hogy nem is őt céloztam.
Na és kétszer beütöttem jagdtigert is.De a lényeg az hogy jagdtiger micsoda vaksi majom volt.Folyton rossz helyre célzott.Oda ahol a legkeményebb a tank.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.07.22. 13:32:07

Használ valamit ez anonimziáció?

Nekem szokott lenni törökös vagy lengyeles nevem,mert az anomimizáló izémizé be van kapcsolva.
Néha tök vicces nevet ad.jókat szoktam rajta mosolyogni.

Nem én voltam. <#awink>

Nem akarok genyó lenni,de én meg arty alaplőszerrel belőttem kétszer egy chryslert.
Nem itt hanem prokhorovkán.Biztos nem te voltál,mert valami román klánban volt.
Legalább is a klán nevében benne volt a RO,gondolom románt jelent.

De a poén az volt, hogy az IS-5 golddal is pattant rólam kétszer, és meg simán belőttem a kupoláját alaplőszerrel. <#taps>
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2020.07.22. 12:29:10

Tudom, hogy ez a Chrysler K nem egy nagy durranás, de kétségtelenül jó móka tud lenni némely esetben. <#hehe>

Ne akard az IS-5öt, annyi jó tank van a bond shopban., egy kicsivel drágábban ki lehet szedni na csili-vili cw reward tankokat, és a nyolcasok között is sokkal jobbakat választhatsz. Ha azok megvannak, és gyűjtögeted a tankokat, csak akkor vedd meg, máskülönben 10 csatán belül megbánod hogy megvetted. 😊
<#worship>

Ugye hogy jobb az 53.<#nyes>

Puff neki! <#hehe>

Megvettem a Hellcatet is. Remek kis tank ez is, de a csapat megint hasonlóan gyenge volt, 1600 dmg 5 kill, de vereség. A 8000 WTR-es Pudel persze odaát volt.

Basszus,Is5-el full beszűkülve becélzom Is-2-II-t és kilőttem egy T95-öt.
Röhej,az Is2-től jobbra állt a T95.
Is2 mögött meg egy jagdtiger állt,azt is sikerült eltalálni úgy hogy Is2 oldalát céloztam,félelmetesen pontos ez az ágyú.<#whatever>
Viszont beütöttem jagdtiger felső részét,ami kilátszott is2 mögül.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.07.21. 11:42:01

Viccelsz?

T10 csata,a csapat nagy része,medek és td-k a bázis mögött a házak közt dekkoltak.
Ma is voltak irtó fura dolgok.60TP-vel a jó előbb asszem talán 17 hp-s grille-t seggbe akartam lőni,a lövés talált sebzés nuku,de critical hit és kigyulladt,így is kinyiffant,de ne röhögtess már hogy 60TP 250 milli átütésű alap lőszere nem üti át a hátsóját,előtte szemből is keresztülvitte.
Másik meg volt egy hülye lorraine,Is5-be tök gázzal bele rohant.Sebzett belém 66-ot ő meg kinyiffant.<#vigyor5>
Jah és nagyon tutin célzott,láttam robog felém és a környékemet megszórta.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.07.21. 11:10:55

Most is jó, de szinte mindig olyan ökör csapatokban vagyok, hogy csak na.

Régen mi falkában toltuk és három Jackson bokorból piszkos nagy vérengzést tudott csinálni.
Nekem a Jackson régen volt meg,amikor bejött a Löwe minden csatában Löwe hordák voltak,volt olyan csatám amiben hármat is lőttem.

Nincs is bent most már a boltban sem. Egyébként eleve a mai meta nem a HT-nak áll, rengeteg TD és SPG.

Nagyon tetszik ez a Jackson. Top tierként egy vadállat, de 7-es tierben is nagyon jó. Nyolcasok ellen azért már óvatosan kell tolni. Baromi jó az ágyú, visz mindent, amit kell. Mondjuk nyolcasok, vagy vastag bőrű hetesek ellen kellhet a prémium lőszer.

Én szeretem E100-at,Type5-öt az ágyú nerf óta nem.
60TP-vel tegnap eszement jó volt,köcsög EBR 105-öt úgy lőttem pofán hogy elszállt mint a győzelmi zászló.