banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    Én végig nyomtam (vagyis TVP végén vagyok, T9-et meg majd átugrom tervrajzból meg free XP-ből). Jún. második felében akciós lesz az ág és spórolni akarok a T10-en. Nagyon kell a kredit a többi T10-re, minden fillért megtakarítás jól jön :D Őszintén szólva eléggé utálom a TVP-t. Az előtte lévők so-so, de nagyon idegesítő, h medhez képest egyiknek sincs camója, főleg a TVP-nek. A pontosságot meg hírből sem ismerik, olyanokat lőnek mellé sorozatban, h csak pislogok, mint hal a szatyorban. Iszonyatosan össze-vissza hord a T-34 meg a TVP lövege is. T-24-re már nem emlékszem, de nem hiszem, h annyira jó volt vele :D A T-25 a táras löveggel mondjuk úgy hogy jól játszható, a T-34/100 a top löveggel a vége felé furcsa módon elég jó volt, a TVP (T8-ban is) egy horror, alig várom, h végezzek vele. Egyik löveg sem jó hozzá, de a DPM meg a nem létező pontosság és a célzási sebesség miatt a 88-ast használom. Ahogy mondtam camo 0, és a torony sem hajlandó pattintani lövedéket, gun depression megint 0 és ha a tornyot eltalálja vmi nagyobb dög, akkor elszáll az ammo rack is. Szal. kb semmi pozitívuma nincs. T9-re kíváncsi lettem volna, h a TVP-hez képest milyen, van-e javulás. Ha más nem a táras löveg azért megdobta volna, úgy mint a T-25-t. TVP-nek is kellene és mindjárt jobb lenne vmennyivel. Na de legalább a 10-esnek a tárasa nagyon ott van, legalább is a replayek alapján, ez tartotta bennem a lelket a TVP grind során :D