A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ilyen esetben én is a sebzésre megyek inkább, de nem statbuzulás okán. Hogyha megfigyelted esetleg, egy olyan csatában, ahol hamar becappel vmelyik team vs kilőttök mindenkit kb. ugyanannyi saját sebzésnél, előbbi esetben kevesebb XP-t kapsz, mint utóbbiban. Ennyi a titka, vagy legalább is régen ez így volt, de ahogy látom ez maradt. A statbuzulás inkább a full gold ammo használat, olyan célpontra is, ami nem indokolja. Én ritkán lövök goldot, csak akkor ha muszáj (pl. fontos az ellent sebezni/kilőni adott pillanatban, csak frontból van lehetőség harcolni és nem látok rá a gyenge pontra), inkább a flankelési lehetőséget keresem. IS-3-II-nek az AP lőszere annyira jó pennel rendelkezik, h csak az agyonpáncélozott dögök ellen töltöm a goldot, egyébként nem. Itt van pl. ez a replay (http://fileposta.hu/richlet/fd?id=8c4742BcFcC89a7eA03d6c26Fc62Fc3a02F51d29140506F9). Mondjuk az eleje elég béna, de ezzel a panterával/olasz medekkel, sajnos muszáj kicsit defenzívebben játszani az elején. A lényeg, h csak a végén töltöttem goldot, azért a győzelem miatt csak belefér :D Mondjuk azt sem értettem, h a Skoda miért lőtt rám HEAT-tel, igaz sebzett, de simán lőhetett volna nullást lánctalpba vagy akárhova. Gondolom alaplőszere APCR, az bárhol beviszi a Panterát.
Utoljára szerkesztette: popey8, 2020.06.14. 01:23:37