World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Régen sem volt hú de jó,de most aztán végképp nem.
Nekem megvan kezdetektől,én ingyen kaptam ugye mert a garázsban volt a T34,meg T30 is.
De nagyon lassú,tornya sem túl gyorsan fordul,az ágyúja nem rossz,a testét bármi belövi,a tornya JpzE100-at is pattinthatja.

Igen, csak a mobilitás számít. A sok meta közepes tank, a kerekes vackok, meg a tüzérek az összes lassú (esetleg super-heavy) tankot élvezhetetlenné tették. És persze nem utolsó sorban a prémium lőszer. Mert ugye lassú vagy, mert sok a páncélod. Ja, tényleg, 2-es gomb megnyom, és már nincs is páncélod. Nem véletlen, hogy alig látni E100-at, Maus-t, japán monstrumokat stb.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Ha megszokod jó,vicces tud lenni,tényleg kicseszett random hogy belőnek-e vagy sem.
Röhej ha T10 tankok nem lőnek be golddal.
Az ágyúja nem olyan rossz,csak ne próbálj vele sniperkedni,mert tök beszűkülve is úgy mellé lő mint a huzat.
De ha vaktában lősz vele 500 méterről is kiszedi az ellenséget a szikla mögül.
Ettől lehet meghülyülni.
Jól beforgatva vagy klassz fedezékből hihetetlenül jó tud leni.Prokhorovkán a síneknél egyedül feltartottam az ellenséget,mert a többiek az erdőben cseszték a rezet.T10 tank sem tudott belőni golddal.Marha sok spot sebzésem lett.<#idiota>
Bár a tank statban az van írva hogy a végsebesség 42,nekem általában 35-el robog.
Bár hozzátenném lúzer legénységet kapott.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.07.20. 15:21:07

Az egy dolog hogy ameta elment mellette, de még a reumás csiga is elmegy mellette. Lehet csak a türelmem csökken ahogy öregszek, de tetveslassúcsiga ez a T34 már.. hulldown is csak papíron jó, annyira mozgékonyak manapság a csaták hogy mire azemberelér a helyre ahol beáshatja magát, akkor már vagy azért késő mert az ellenséget már rég áttoltuk azon a részen és mindjárt vége a csatának vagy azért mert már minden rusholó csapattárs elhullott és éppen jönnek rád 5en akik vhogy nem hagyják hogy beásva lövöldözz rájuk.

Rohadt sokat számít a mobilitás manapság...

Ezen a T34-en én gondolkoztam, de szinte mindenhol azt olvastam, hogy elment mellette a meta.

Valahogy ma csupa ilyen Oscar-díjas csapatok jutnak nekem. <#fejvakaras> A Jackson kétségtelen előnye az Hellcat-tel szemben, hogy legalább a HE lőszerek nem ütik át szemből azonnal.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Majd írj az IS5ről... gondoltam hogy beruházok vmi prémtankra a t34 mellé (egyre nehezebben bírom már hogy olyan tetűlassú), de nem volt meggyőző az se amit az IS5ről olvastam (a másik alternatíva az IS6 lenne, de arról mégrosszabbakat találtam, főleg a 175penű ágyúja borzasztott el).

Csak ebben már nem volt több, csak 971 HP. <#awink>

Kukáskocsiba simán bele lehet vágni 1300-at is.
Ha látsz nyitott td-t azt próbáld középen eltalálni,grille,wt,rhm skorpio,su-130 mind kb ingyen kill.
Bár ma egy kanonenjagdpanzert is kicsaptam egyetlen lövéssel közvetlen közelről,én is meglepődtem,meg szerintem ő is.<#idiota>
Kukást meg szerintem érdemes tornyon lőni,akkor elönti az agyát a pipa,vagy az ammorack.<#vigyor>

Na majd próbálom. Nemrég éppen egy kukás kocsit csaptam ki az M55-tel, majdnem 1000 HP-ról. <#hehe>

Most jut eszembe,írni akartam neked hogy ha artyval látsz Is5-öt csatában,a hátára célozz.
Tapasztalatom szerint kicseszettül érzékeny a háta artyra.Az eleje és tornya az marhára jól bírja az artyt,de a háta rohadtul érzékeny.
Az eleje gold lőszert is kivédi,mármint arty goldot.De a háta már egy T6 artyra is marha érzékeny.T10 arty ma sárgára lőtte az ágyúm közelről sebzés nélkül én meg röhögve meg 200 méteres célkörrel de szétlőttem.<#hehe>

Na igen az tuti,főleg ha leállnak egy kupacban kempelni úgy hogy arty is van.
Az előbb Ruinbergen Su-130-al kétszer is átütöttem és sebeztem majd kilőttem Ferdi-t úgy hogy a tank eleje nem látszódott csak az oldala az is be volt forgatva mégis három lövésből kettő átvitte.Mióta lett ilyen puhány a Ferdi?Nem is golddal lőttem.

Na az meg a másik kedvencem, mikor az egész banda elindul az egyik oldalra a másikat totál nyitva hagyva, és azon az oldalon sem nyomják át, ahol tízen vannak három ellen. Ma reggel is volt ilyen Erlenbergen.

Milyen jó hogy nincs csapatsebzés.
Caern AX azzal szórakozott hogy minket lőtt.Én is kaptam vagy 5-6 lövést,de ezzel szórakozott vagy két percig aztán begőzölt és berohant az ellenség elé.
Full T8 csatában,hülye állat,szerintem simán lehetett volna azzal a tankkal a legjobb is a csapatban,ehelyett a leghülyébb volt.
Ma egy nyertes csatám volt.Csupa hülyével voltam mindig,az előbb is az egész barom banda egy oldalon elment,aztán félpályánál elkezdtek a pálya bal oldalán egy csapatban kempelni,hülye barmokat az arty elintézte,én négy ellenséges tankot megöltem a másik oldalon amit egyedül védtem hét ellen.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.07.20. 10:55:35

Szinte minden csatában van valami sült bolond. A T8-9-10 tele van ilyenekkel. Akkor vagy szerencsés, ha az ellenfélnél több ilyen van. Tegnap egy könnyű tank a csapatunkban azzal szórakozott, hogy a saját tüzéreket taszigálta a pálya szélén, hogy ne tudjanak célozni. Aztán elege lett, és elrohant 20 mp alatt meghalni.

Fl az idén már nem lesz sajnos,az a hülye steelhunter lesz.
Az előbb láttam egy akkora idiótát,T8-9 csata,ahogy indul a csata Defender csapattárs nekiáll a kerítéseket és kőfalakat lebontani,és összevissza mászkál és ezzel szórakozik,de nem sokáig,két T9 arty szétszedte mint a szart.
Az ilyen állatokat honnan szalajtják?

joe662
Csak nyugodtan. Amúgy minden a régi,csak vissza kell görgetned<#hehe> De szólj ha nem találod,küldöm.
Fl-t várom én is,mert máshoz nem nagyon van kedvem,talán még a 7v7 ami bejön.

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Köszi, lehet hogy a jövő héten kipróbálom. Majd kell ezzel kapcsolatban segítséged. IS-5 megveszem én is, ha lesz info arról FL ben mennyire megfelelő. De ez a 9 es hallod! 20K az nekem sok. Tudod 30 K felett az ember már smucig 😄
asolyom ha már felhasználtad a fejlesztést ( megvetted a fejlesztett távcsövet 3 mikuért) Nem tudsz még 1 et venni 3 mikuért. Gondolj bele, hogy akkor sokonknak minden tankon fejlesztett felszerelés lenne. :-)
joe662
Én vettem egy Is5-öt+rammer,venti combot<#hehe>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Ez a jutalom távcső akkor is fejleszthető 3 milláért, ha már felszereltem egy tankra?

joe662
Marad még 30k,mi a gond<#beka3><#hehe>
Azt mondják az okosabbak,hogy nem opé mint a 279,vagy a Csifi,hanem egy jól balanszolt tank.
Állítólag a T9 meg az egyik legjobban játszható tier.
Amúgy meg kiapprobálod,ha akarod<#gun>

Elértem a divizió 2 , akkor most ezt a tankot megvásárolhatom ? Ez nem csak egy skin mint a Progettonál ? Mi a véleményetek róla ? Bár amilyen sokat játszanák vele ... ez is csak a garázsban figyelne . 20 K kötvény meg elég sok .
Én mindig sunnyogva használtam.

Egészen jó ez a Jackson, habár egy picit lomhább, mint a Wolverine. A Hellcat is ki van fejlesztve, csak ahhoz ki kell venni egy női harckocsizót.

geez... ez nevetséges xDDD az LT-kkel meg pattintani kéne, még a szaros EBR-rel menne is xD
Az előbb voltam csatában T8-9.Chrysler nem tudott megsebezni golddal oldalamba,mert St1-el és M46-al harcoltam közben.
Egy sebző lövést tudtak bevinni,St1 és E75 ts lövését a jelentés nem is látta.
M46 oldalról oldalról be tudott lőni egyszer.Chrysler hülye volt és mutatta a hasát,amit simán bevittem.

Jah előző csatában Pilsen-en egy hülye T34B kamikazet játszott és berohant közénk,voltunk ott vagy négyen,én hátulról toronyba lőttem és ettől le jött a lánca,de épp csak elkezdtem röhögni már kilőtték.De hogy a picsába jön le a lánca attól hogy a torony hátuljába bele eresztek egyet.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.07.19. 10:00:46

Szerintem a ranked úgy ahogy van szar.
Az meg vicc hogy Progetto ranked csatán felderítésre és és felderített ellenség sebzése után kap xp-t.Most komolyan spotoljak egy meddel?
T62-nél szintén spotra kapsz xp-t.Mozgóbudi meg közelharcra kap xp-t,ugye ez valami vicc?Hozzá tenném még hogy T110E4 is spotra kap xp-t.<#fejvakaras>
Nincs T10 artym most,mert minek,nyolcast vagy kilencest szeretem,de kíváncsi lennék vajon azzal mire kapnék xp-t?Felderítésre?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.07.19. 09:30:21

én már ezeket meg sem próbálom... ha könnyítenek, ha nem... a fenének sincs ideje ilyenekre... 😄
Ki a faszomnak van ide ezekre a élettelen szarságokra, hogy végig grindelje ? #perszenemkötelező
Csak legantiszociálisabb enber csinálja meg ezeket. (pedig a munkahely és pár hétvégi eljárás, és kis baráti szociális háló ellenére is antiszoc vagyok) Miért is? bérleti szarságokért. inkább fizetek minimum 10 ezret per év a szórakozásért.
persze ranked. aki jó player az jusson előre....és még könnyebb is lett mint előzőleg.....de kérdem a wg-sek közül valakik (nem egy szerencsétlen jelölt) végigvitték a ranked-et? mert ránézésre eléggé erős.

angelus1991ster.blogspot.hu

popey8
Igen egyébként a frontline sokkal jobb. Ott legalább tudsz mozogni és a camp nem vezet általában jóra. Itt ebben a foshalom rankedben mi van? Leo, tvp, progetto, obj meg mindenféle med campel leghátul base közelében vagy éppen ahol, aztán ha megmozdulsz, láthatatlanul kilőnek. Meg persze itt is van 2 arty csatánként. Megmozdulsz, kapod tőlük is az áldást.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

joe662
Most nem volt,de ugye ez teszt,az élesen bármi lehet.

popey8
Jah. Szopó az egész. Egész du nyomtam, gondoltam haladjak legalább 1 divíziót, erre kemény 1 szintet sikerült lépni, 4-ről 5-re. 19 csata, kb 50% win rate, nincs progi, nincs ebr, amivel lehetne kicsit jobban szerepelni. Obj 268-al nyomtam, mert úgy látom azzal jól megy most, de td lévén nehéz vele xpt szerezni, kb minden más osztály mellett. Sztem nincs 2k az átlag sebzésem ezalatt a 19 csata alatt. Vagy túl gyorsan vége és kullogok a sebzés után vagy lenyomnak 5 perc alatt. 1x voltam top3-ban, de volt, h győztesben nem szereztem stráfot és megy a +- 1 stráf dolog. Nem nagyon érzem én ezt a rankedet vagy nem is tudom mi a gond, de ennél jobb játékosnak gondoltam magam -.-

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Van ott szint visszaesés? a tavalyinál az volt. Bár a 2/3-ig eljuttotam ott.

A második skill sor 96%-on van a 9-es amcsi tüzérrel. Első sor végig BiA, a második álca. A harmadikba mit érdemes tenni? A parancsnoknak szerintem a második skillt lecserélem 6. érzékre, és a harmadikba megy az álca. És a töbiek? Javítás? Vagy poszt specifikus skillek?

joe662
Ja ,ne is mond,fronrline nagyon jó volt tavaly,hogy minden hónapban volt,imádtam
A minap mentem teszten,ezzel a steel hunter móddal,hát nem nagyon tudtam milyen rendezvényen vagyok<#nemtudom>
Elkezdődött a csata,bóklászok,hogy találjak vmi lootot,ere megjelent valami villámokat szoro f...sztudjami,majd kinyírt se perc alatt,én még csak sebezni se tudtam.
Szerintem nem lesz nekem char future<#szomoru1>

ranked módban a stráf elvesztés szart kihagyhatnák. munka után elég fusztráló seggelni olyan cuccokért ami bérelve van a fostos egyezményük szerint. Ha nem lenne """"megszerezhető"""" pár agyi infarktus árán a Kampfganpanzer 50 kitalált izé, akkor letojnám és Battlefront 2-őznék.
A Frontline mérföldekkel jobb volt és élvezhetőbb (zene/előadás hallgatás mellet), a 4 szakaszt részegen teljesítettem... ez meg majdnem úgy felbaszarint mint egy meccs a Toldival. persze nem kötelező...
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2020.07.18. 21:44:01

Mozgóbudival is sikerülhet.

popey8
Ez fura volt: Obj 268, HE lövedékkel most csináltam dupla killt, egy tvp meg egy progi, egymás mellett álltak közvetlenül 😄 Ez még csak artyval sikerült 2x 😄

Mondjuk tegnapelőtt meg 1200-ról vágtam ki egy grillért 😄
Utoljára szerkesztette: popey8, 2020.07.18. 21:08:26

Ma egy 10-es AX rámlőtte a fél lőszerkészletét eredmény nélkül.
Ráadásul aranyat.
Sosem tudom melyik a tizes fejből.
Pedig nekemis megvan.
Nyolcas.

Tegnap néztem egyet csata közben, ügyesen forgolódott egy T30 körül, de nem volt elég hely, és a TD a végén elkapta.

Néha nagyon jó csatákat lehet vele menni és még T10 sem üti be,de néha még egy T6 is beüti.
De jó legénység kell bele,az ágyúja hihetetlenül béna tud lenni néha meg jó.
Egyébként Is6 is nagyon csábító,csak az a baj hogy Is6B.Nem lehet rá rakni semmi festést vagy egyebet.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.07.18. 10:49:39

joe662
Érdemes megvenni amúgy?
Vagy inkább felszerelés?

Ma rájöttem hogy Is5-el nem szabad célozni,csak vaktában lődözni.
Akkor mindig betalál és átüt olyan helyen is ahova soha nem lőnék szándékosan.
Szemből beütöttem két Obj 252U-t,tornyon keresztül eltaláltam és sebeztem AMX 49 L-t és FV 4202-t.Szemből.
Ha full beszűkülve és célozva lövök a holdat lövöm le vagy a vadkacsákat az égről.Bár már pár vakondokot is sikerült.
De ha szűkülés nélkül vaktában lövök menet közbe akkor ez a fos betalál és átüt olyat is amit sosem hittem volna.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.07.18. 09:47:53

Én annó ilyenkor mindig direkt beraktam pár képet amit artyval csináltam.<#vigyor>

joe662
Ha tudnád,hogy én anno az ilyen troll posztjaim miatt milyen savazást kaptam<#beka3>
Miután elvették az Ap lőszert én abbahagytam,ez a stunos sz.r már nem olyan fun.
Pár videót azért megtartottam<#hehe>

Ühüm....<#hehe>

És akkor inkább már a jobbal játszom.

Csak arra akartam célozni, hogy egy tüzér is elég ilyen magas tierben, kettővel úgysem játszanék.

M53 mindenben jobb szerintem mint M40.
Ha összeszoksz vele szerintem szeretni fogod,sokkal jobban mint M40-et.

Nekem ma éppen elég fos csaták jöttek, szinte minden tüzéremmel. Ilyenkor elgondolkozom, hogy akarom-e annyira azt a 9-es amerikai tüzér. Kitolni rá 5M+ kreditet nem igazán akaródzik egyelőre. Ha azzal is szopóra tesz a játék, akkor szétcseszne az ideg. Elég arra a 8-as is. Annak is ott a 203-as ágyúja, és bár lassabban tölt, de ha adja, akkor ez is elég nagyot üt.

Egyébként az alábbi kör után úgy döntöttem, hogy a WoT ma nem nekem áll.

Utoljára szerkesztette: asolyom, 2020.07.16. 20:08:37