World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem megvan kezdetektől,én ingyen kaptam ugye mert a garázsban volt a T34,meg T30 is.
De nagyon lassú,tornya sem túl gyorsan fordul,az ágyúja nem rossz,a testét bármi belövi,a tornya JpzE100-at is pattinthatja.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Röhej ha T10 tankok nem lőnek be golddal.
Az ágyúja nem olyan rossz,csak ne próbálj vele sniperkedni,mert tök beszűkülve is úgy mellé lő mint a huzat.
De ha vaktában lősz vele 500 méterről is kiszedi az ellenséget a szikla mögül.
Ettől lehet meghülyülni.
Jól beforgatva vagy klassz fedezékből hihetetlenül jó tud leni.Prokhorovkán a síneknél egyedül feltartottam az ellenséget,mert a többiek az erdőben cseszték a rezet.T10 tank sem tudott belőni golddal.Marha sok spot sebzésem lett.<#idiota>#idiota>
Bár a tank statban az van írva hogy a végsebesség 42,nekem általában 35-el robog.
Bár hozzátenném lúzer legénységet kapott.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.07.20. 15:21:07
Rohadt sokat számít a mobilitás manapság...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ha látsz nyitott td-t azt próbáld középen eltalálni,grille,wt,rhm skorpio,su-130 mind kb ingyen kill.
Bár ma egy kanonenjagdpanzert is kicsaptam egyetlen lövéssel közvetlen közelről,én is meglepődtem,meg szerintem ő is.<#idiota>#idiota>
Kukást meg szerintem érdemes tornyon lőni,akkor elönti az agyát a pipa,vagy az ammorack.<#vigyor>#vigyor>
Tapasztalatom szerint kicseszettül érzékeny a háta artyra.Az eleje és tornya az marhára jól bírja az artyt,de a háta rohadtul érzékeny.
Az eleje gold lőszert is kivédi,mármint arty goldot.De a háta már egy T6 artyra is marha érzékeny.T10 arty ma sárgára lőtte az ágyúm közelről sebzés nélkül én meg röhögve meg 200 méteres célkörrel de szétlőttem.<#hehe>#hehe>
Az előbb Ruinbergen Su-130-al kétszer is átütöttem és sebeztem majd kilőttem Ferdi-t úgy hogy a tank eleje nem látszódott csak az oldala az is be volt forgatva mégis három lövésből kettő átvitte.Mióta lett ilyen puhány a Ferdi?Nem is golddal lőttem.
Caern AX azzal szórakozott hogy minket lőtt.Én is kaptam vagy 5-6 lövést,de ezzel szórakozott vagy két percig aztán begőzölt és berohant az ellenség elé.
Full T8 csatában,hülye állat,szerintem simán lehetett volna azzal a tankkal a legjobb is a csapatban,ehelyett a leghülyébb volt.
Ma egy nyertes csatám volt.Csupa hülyével voltam mindig,az előbb is az egész barom banda egy oldalon elment,aztán félpályánál elkezdtek a pálya bal oldalán egy csapatban kempelni,hülye barmokat az arty elintézte,én négy ellenséges tankot megöltem a másik oldalon amit egyedül védtem hét ellen.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.07.20. 10:55:35
Az előbb láttam egy akkora idiótát,T8-9 csata,ahogy indul a csata Defender csapattárs nekiáll a kerítéseket és kőfalakat lebontani,és összevissza mászkál és ezzel szórakozik,de nem sokáig,két T9 arty szétszedte mint a szart.
Az ilyen állatokat honnan szalajtják?
Fl-t várom én is,mert máshoz nem nagyon van kedvem,talán még a 7v7 ami bejön.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
asolyom ha már felhasználtad a fejlesztést ( megvetted a fejlesztett távcsövet 3 mikuért) Nem tudsz még 1 et venni 3 mikuért. Gondolj bele, hogy akkor sokonknak minden tankon fejlesztett felszerelés lenne. :-)
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Azt mondják az okosabbak,hogy nem opé mint a 279,vagy a Csifi,hanem egy jól balanszolt tank.
Állítólag a T9 meg az egyik legjobban játszható tier.
Amúgy meg kiapprobálod,ha akarod<#gun>#gun>

Egy sebző lövést tudtak bevinni,St1 és E75 ts lövését a jelentés nem is látta.
M46 oldalról oldalról be tudott lőni egyszer.Chrysler hülye volt és mutatta a hasát,amit simán bevittem.

Jah előző csatában Pilsen-en egy hülye T34B kamikazet játszott és berohant közénk,voltunk ott vagy négyen,én hátulról toronyba lőttem és ettől le jött a lánca,de épp csak elkezdtem röhögni már kilőtték.De hogy a picsába jön le a lánca attól hogy a torony hátuljába bele eresztek egyet.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.07.19. 10:00:46
Az meg vicc hogy Progetto ranked csatán felderítésre és és felderített ellenség sebzése után kap xp-t.Most komolyan spotoljak egy meddel?
T62-nél szintén spotra kapsz xp-t.Mozgóbudi meg közelharcra kap xp-t,ugye ez valami vicc?Hozzá tenném még hogy T110E4 is spotra kap xp-t.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Nincs T10 artym most,mert minek,nyolcast vagy kilencest szeretem,de kíváncsi lennék vajon azzal mire kapnék xp-t?Felderítésre?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.07.19. 09:30:21
Csak legantiszociálisabb enber csinálja meg ezeket. (pedig a munkahely és pár hétvégi eljárás, és kis baráti szociális háló ellenére is antiszoc vagyok) Miért is? bérleti szarságokért. inkább fizetek minimum 10 ezret per év a szórakozásért.
persze ranked. aki jó player az jusson előre....és még könnyebb is lett mint előzőleg.....de kérdem a wg-sek közül valakik (nem egy szerencsétlen jelölt) végigvitték a ranked-et? mert ránézésre eléggé erős.
angelus1991ster.blogspot.hu
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
A minap mentem teszten,ezzel a steel hunter móddal,hát nem nagyon tudtam milyen rendezvényen vagyok<#nemtudom>#nemtudom>
Elkezdődött a csata,bóklászok,hogy találjak vmi lootot,ere megjelent valami villámokat szoro f...sztudjami,majd kinyírt se perc alatt,én még csak sebezni se tudtam.
Szerintem nem lesz nekem char future<#szomoru1>#szomoru1>
A Frontline mérföldekkel jobb volt és élvezhetőbb (zene/előadás hallgatás mellet), a 4 szakaszt részegen teljesítettem... ez meg majdnem úgy felbaszarint mint egy meccs a Toldival. persze nem kötelező...
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2020.07.18. 21:44:01
Mondjuk tegnapelőtt meg 1200-ról vágtam ki egy grillért 😄
Utoljára szerkesztette: popey8, 2020.07.18. 21:08:26
Ráadásul aranyat.
Sosem tudom melyik a tizes fejből.
Pedig nekemis megvan.
Nyolcas.
De jó legénység kell bele,az ágyúja hihetetlenül béna tud lenni néha meg jó.
Egyébként Is6 is nagyon csábító,csak az a baj hogy Is6B.Nem lehet rá rakni semmi festést vagy egyebet.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.07.18. 10:49:39
Vagy inkább felszerelés?
Akkor mindig betalál és átüt olyan helyen is ahova soha nem lőnék szándékosan.
Szemből beütöttem két Obj 252U-t,tornyon keresztül eltaláltam és sebeztem AMX 49 L-t és FV 4202-t.Szemből.
Ha full beszűkülve és célozva lövök a holdat lövöm le vagy a vadkacsákat az égről.Bár már pár vakondokot is sikerült.
De ha szűkülés nélkül vaktában lövök menet közbe akkor ez a fos betalál és átüt olyat is amit sosem hittem volna.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.07.18. 09:47:53
Miután elvették az Ap lőszert én abbahagytam,ez a stunos sz.r már nem olyan fun.
Pár videót azért megtartottam<#hehe>#hehe>

Ha összeszoksz vele szerintem szeretni fogod,sokkal jobban mint M40-et.
Egyébként az alábbi kör után úgy döntöttem, hogy a WoT ma nem nekem áll.

Utoljára szerkesztette: asolyom, 2020.07.16. 20:08:37