A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Sziasztok! Kb. 2015 telén, 2016 tavaszán abbahagytam a játékot családi okok miatt. Aztán most márciusban újrakezdtem, sok minden változott, az idegesítő dolgok nem, pl. múlt héten volt egy 12 csatából álló vereség sorozatom :D Nagyon sok lett az OP prémium :O Na mindegy, jó látni, h vannak még itt régi/ismerős arcok. Igazából most egy kérdésem lenne, létezik olyan hogy szakaszkereső magyaroknak vagy vmi magyar csatorna vhol? :D Szinte mindig is egyedül játszottam, néha klántársakkal meg 1-2 haverral szakaszoztam. Most viszont van egy tonna ág, amit húznék és egyedül neccesebb, szal szeretnék időnként vkivel/vkikkel szakaszozni. T7-T9-ig vannak tankjaim. Voltam a HUNS-ban meg utána a Zwackban is, szal ha úgy van megy az összjáték :D Persze a 4 év kihagyás meglátszik, de igyekszem visszarázódni. Ha esetleg vki statot nézne, az egyrészt a 4 év kihagyás (utolsó 100 csata), másrészt meg stock és low tier tankokkal is játszom (mm mikor húzom az adott ágat), azért néz ki úgy ahogy :D Free xp-t csak T9-ben szoktam költeni. Mondjuk már bánom, h a Setter/AMX65t meg TVP VTU triót nem ugrottam át, mert ezek vmi szörnyű tankok :D
Utoljára szerkesztette: popey8, 2020.06.13. 22:27:25