A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #413437 Basszus.
hetek óta nem mentem T8 angol light-al mert egy fos,de ötszörös xp gondoltam le duplázom.
bedobom a kamikaze figurát oszt le van szarva.
Győzelem!
Csata: Steppes
Járművek: LHMTV
Szerzett tapasztalat: 4 747 (x5 minden nap az első csatáért)
Kapott előrehaladási pontok: 7
Megszerzett kötvények: 1
Szerzett kredit: 17 157
Csatában elért kitüntetések: Kiváló Lövész, Elit lövész, Pascucci medál, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
Küldetés teljesítve! Jutalom: Út Berlinbe token (x1)
Eszem megáll,a leghülyébb megoldást választottam és bele az ellenségbe,T10 csata volt,obj277 Fv td meg az isten tudja mi volt még ott,csupa szar ami egy lövéssel kinyír.Nem találtak el ezek a gyökerek,kinyírtam 2 T8 1 T9 1 T10 tankot.
A bázison mögött a dombon beleütköztem öt tankba,egy arty két td két med.Kinyírtam progettót meg tvp50-et és két artyt.Mert egy arty meg a domb mellett volt,miután kilőttem progettót meg tvp50-et arra menekültem erre belebotlottam artyba aki faszán meglőtt de nem nagyon sérültem viszont kilőttem majd visszamentem dombra és kinyírtam másik artyt is.És még berlin tokent is kaptam,mert én lettem a legjobb a csapatban xp alapján.
Na és túléltem ezzel a fostalicskával.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.05.08. 17:16:32