A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
asolyom #413289 Én a másik accomon elmentem a Super Conqueror-ig. A Churchill I nálam még egészen jól szuperált talán még 2 gun markot is rátettem. A Churchill VII, és a Black Prince rémes volt, viszont a Caernarvont szerettem, igaz az is, hogy én nem játszottam vele stock állapotban.
Ezen az új accon viszont nem tervezek nagyon tier 6 fölé menni, és a brit ágon nem is akarok a Matilda után a HT ágra menni. Viszont a Matildát biztosan megveszem, sőt ha most lesz valami legénységi akció, akkor 4 x 100 aranyért veszek bele 100%-os legénységet.
Legalább is remélem, hogy az alábbi szöveg burkoltan azt jelenti, hogy átképzés, toborzás stb. olcsóbb lesz.
"1–5 May: Let’s start the last full month of spring with a boost for the hard-working men and women inside your beloved machines. "Crew is Crucial" will have you collect extra Crew XP and grant you nice discounts for your crew."
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2020.04.29. 08:56:49