A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
suba53 #413283 Vannak alacsonyabb tierekben is OP tankok. Én vinnék párhuzamosan több olyan ágat is, amiben eredményes lehetek. Hosszabb távon ez kifizetődőbb, és a kredit termelésben is hasznos lehet.
Később meg majd támaszkodhatsz a legénységi fejlesztésekben a könyvekre. Karácsonykor is adtak sok könyvet, a jelenleg futó battle pass kapcsán is szovjet, meg angol képzési füzeteket, meg sok minden mást. Én befizettem az elit előre haladásra is, ott már 100.000 pontot adó útmutatókat adtak, meg 2db személyes kézikönyvet 850.000 ponttal. Valamint a napi küldetések során éppen ma fogok megkapni egy 250.000 pontos univerzális könyvet, amelyik bármelyik nemzetre jó.
Ilyenek régen nem voltak, csak a sziszifuszi legénységi XP gyűjtéssel lehetett képezni a tagságot.