banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Figy neked a nemzeti hang van kiválasztva,ha a parancsnok van bejelölve akkor mindenki a saját nemzetének a nyelvén szólal meg,sőt ha női legénységed van akkor női hangon,ha vegyes legénységed van akkor vegyesen.
    Egyébként itt a napi első csatám.
    Az ellenfél csapata asszem rossz gyógyszert vett be,vitamin helyett valami hülyítő szert.
    Három T10 jött nekem egyszerre,vagy nem találtak el,vagy láncoltak vagy mellé.
    Ráadásul skoda t50 egy retardált majom volt,úgy gondolta megkerül és majd hátba lő,nem tudom úgysem kilőni mert lassú a tornyom,hát nem a tornyomat használtam,a barmot felkentem a házfalra,úgy eltapostam mint egy férget.
    Obj277 is zseni volt,úgy gondolta a seggét mutatja felém és úgy harcoltunk,ő a hátát mutatta és közben lődözött rám.Nekem is van obj277,de szerintem nem használnám így.

Két lövésem ami nem talált,az találomra lőttem artyra,nem láttam hol van csak sejtettem.Gondoltam vagy bejön vagy nem,sajna nem jött be,jó helyen sejtettem hogy van,csak egy gödörben ült,valszeg felette ment el a lövésem.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.04.25. 10:48:14