World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg még védőként, ha első pontot elfoglalják, akkor valami hulldown HT/td-vel hátrébb spawnolok, és mire beérnek, addigra betölt az Airstrike... Azzal is lehet még jókat farmolni cappontot.
Mást úgy nem nagyon érdemes, a damage-re kapott rank xp egy vicc, kb egyszer "kellett" generalt elérnem dmg révén. :-) A legkisebb rekord asszem ~2500 dmg ~2000 spot és General rank. Éljen a minmaxolás. De sajnos ez a mód erről szól. :-(
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
WoT logós PS4
<#vigyor3>#vigyor3>
Utoljára szerkesztette: ximix, 2020.05.05. 00:48:25

Csak golddal tudtak lőni.
Nekem nem volt gold,csak AP és HE lőszer van a tankban.De ezeket a marhákat túlerő ellenére is megette.

Jah én voltam Khangel_ariesy_777
Ez volta nevem a csatában,anonimizáló csodás random neve.<#idiota>#idiota>
Befoglaltuk a bázist,nyertünk és látszódott az ellenséges td marha messze,nulla szűküléssel vaktában rálőttem az utolsó másodpercben,az RNG beütött,eltaláltam azt a köcsögöt és kinyírtam nulla szűküléssel és célzással.<#idiota>#idiota>

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
De a szerverek retek állapotban vannak, próbáltam menni pár 10es kört az extra 15x-ös cuccokért, de hát ez valami hányadék. :-D
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2020.05.04. 16:17:40
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
vagy inkább fogom azt letörlöm az egészet a picsába, azt legalább életem lesz... mert ez is olyan grindfest lett, ez a PvE hogy rossz nézni gecc...
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Szóval május végén neked csak Rank 10-ig kell elvinni. Irigyellek.
Mentem pár kört,Standard b-vel majd progettóval,de a progetto-t nem számolja.
Játék szerint még nem is játszottam vele.<#wow3>#wow3>

"Please be informed that the World of Tanks EU servers will be down for maintenance on 4 May 2020 from 07:00 to 10:45 CEST (UTC+2) to deploy a micropatch for Update 1.9. The game and clan portal will be unavailable during the maintenance period."
:@
Utoljára szerkesztette: Maala, 2020.05.03. 13:45:41
Erre rájön még, hogy ha egy tankot megsemmisítenek, akkor az megint kitolja 5 mp-vel a csata hosszát. Tehát akár befoglalás után max 9-14-19 stb mp-vel is ki lehet tolni a csata hosszát, amit CW csatákon keményen ki is szoktak használni, tehát győzelem esetén elég sokszor "ne lőjj" kiáltás szokott menni, hogy nehogy kilőjetek egy ellen tankot és a másik csapat be tudjon szintén befoglalni. (persze ennek hátránya, hogy a másik csapat még kilőhet tőletek valakit, és akkor ugyanúgy meghosszabodik a csata)
De arra mondjuk nem emlékszem 50k csata alatt, hogy mi van akkor, ha befoglal valaki, aztán meghal (utolsóként a csapatából)...
Utoljára szerkesztette: Maala, 2020.05.03. 03:06:19
bár ahogy nézem.... mind1 csak ruszki legyen. :"D
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2020.05.02. 21:50:53
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Túl kell esni ezen a tankon....
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
de nagy kár, hogy ezeket nem hagyják bent örökre, ha végre sikerülne 1x értelmesen megvalósítani.
angelus1991ster.blogspot.hu