banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Nekem mindegyik megvan,nem nem vettem meg,a WG adta őket.Mindegyik valami eventen volt ajándék.Kivéve T14 azt sok éve vettem.De az csak a Platac accomon van.Szerintem a T14 jobb mint a T34,nekem nem jött be.
    T34-85M jobb,azt kedvelem,azt is valami eventen kaptam.WG mostanában sok prém tankot ad csak úgy,van 50 valamennyi prémem,kb 90%-a ajándék és T8-ak is vannak.

Hopp véletlen 53TP-ről csináltam képet.
    Ha már 53TP,szerintetek van értelme tovább menni ezen az ágon?
    Az 53-at nagyon szeretem,csúcs az ágyúja,meg néha veszett jó a páncélja,az előbb vesztes csatában 7v1 felállásban is kitartott sokáig,majdnem 5k sebzést fogott fel,miközben szépen osztotta a sebzéseket,jó pár lövést meg sem érzett mert nem írta ki hogy xy sebzés felfogva.Most az utolsó csatában 3v1-ben is túléltem,pedig dupla csöves Is2 arannyal lőtt,de csak egy lövést tudott bevinni én meg kilőttem.O-Ni sem tudott megsebezni sem king tiger.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.04.21. 11:00:57