World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kezdő accounton minden kredit aranyat ér! <#vigyor0>#vigyor0>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Én azt szoktam csinálni, hogy ha 1-2x kész vagyok adott objektive-el, akkor jegelem egy kicsit, és máskor állok neki folytatni, újratöltődve. :-)
Utoljára szerkesztette: Maala, 2020.04.27. 22:26:35
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
És gold only, sajnos. :-(
T8-T9-et azért nem ajánlom, mert ők összefuthatnak nagyobb szintűvel, és igaz, hogy több HP neked, de te jóval gyorsabban halsz.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2020.04.27. 18:13:38
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Semmi értelme nincsen.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
A másik 3 csapattárs is 47-48% os volt.
A 279 meg széjjelgoldozott mindenkit<#wilting>#wilting>
Amikor eventek, különleges alkalmak esetén be kell ülnöm alacsony tierű tankokba, akkor én is fullra töltöm "arannyal" a tankot.
Van 50 milla kreditem, minden tízes bent áll a garázsban, semmi nem korlátoz, hogy a maximális hatékonysággal nyomjak egy-egy tier 3-4 meccset. Ráadásul ha az egész meccs alatt csak goldot lövöldözök, akkor is ritka a mínuszos meccs.
Ilyen szemmel is nézd az alacsony tierú meccsekben általad goldhuszároknak bélyegzett komákat. <#vigyor0>#vigyor0>
Utoljára szerkesztette: green64, 2020.04.26. 11:47:31
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Low tierben nem az van hogy a 20 ezer csatás unicum nem találkozhat a kezdő játékossal?
angelus1991ster.blogspot.hu

Küldetéseket kétféleképpen is meglehet csinálni,csak az elsődleges feltételeket teljesíted,vagy kitüntetéssel teljesíted.

Látod ennél 500 ezret kapsz meg egy parancsot ha kitüntetéssel csinálod meg.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.04.25. 15:28:04
Négy féle foglalkozás vagy role van,Trader,vadászni kell és abból a táborban áru lesz amit eladsz kocsival,Moonshiner abban egy kunyhóban kell szeszt főzni és eladni,de illegális és rajtad üthetnek a fináncok.Bounty hunter az meg fejvadász és elég unalmas.Collector az kincskereső,mindenféle szir szart kell összeszedni és eladni a cigány asszonynak sok pénzért.Ehhez van egy interaktív térkép is,ami szinte már csalás mert nem kell keresgélni,netről lenézed hol van a cucc és odamész.
Ha vannak ismerőseid akkor alakíthattok posse-t,az olyan banda szerűség,Trader posse-ben ha megvan a legnagyobb szekér eladáshoz rengeteg pénzt lehet keresni és xp-t.
De ha elérsz t5-be és belekezdesz a kampányokba kapni fogsz kampányonként 4-5 3 skilles női legénységet majd.
A régebbi kampányhoz kell minimum t5 tank minden osztályból.Mert külön van light,med,heavy,td és arty kampány,az újabb kampány sorozatban már 4 csoport van,amibe különböző országok vannak.
Mindig online játszom,csak általában egyedül,mivel a játék online verziója irtó gagyi,szánalmas hogy a Rockstar hogy tudott ilyen selejtes és fapados multit összerakni.
GTA Online után az RDR Online egy vicc,mintha nem is ugyanaz a cég csinálta volna,hanem valami kezdő balfasz cég.
Csodálatos a játék,mert szép és gyönyörű.De a multi egy elég nagy lófing.Még cset sincs.<#mf2>#mf2>
GTA Online-ban sosem játszom egyedül,ott a crew akikkel rengeteget szórakozunk együtt,de RDR online elcseszett.Egyedül azért el lehet lenni,ha a hackerek nem bántanak,bár sajnos hacker rengeteg van és retardált játékos is.
Egyébként RDR2 nekem mindig ezt csinálja pár hónapja egy frissítés óta,eleinte visszaállítgattam,de meguntam és most már hagyom a rákba,ha neki úgy jó akkor bassza meg.<#vigyor>#vigyor>

Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.04.25. 12:03:06
Nekem a frissités óta azt csinálja hogy minden csata után leveszi a grafikát a legszarabb felbontásra és hiába állítom be, a csata után megint ótvar.
Egyébként itt a napi első csatám.
Az ellenfél csapata asszem rossz gyógyszert vett be,vitamin helyett valami hülyítő szert.<#idiota>#idiota>
Három T10 jött nekem egyszerre,vagy nem találtak el,vagy láncoltak vagy mellé.<#idiota>#idiota>
Ráadásul skoda t50 egy retardált majom volt,úgy gondolta megkerül és majd hátba lő,nem tudom úgysem kilőni mert lassú a tornyom,hát nem a tornyomat használtam,a barmot felkentem a házfalra,úgy eltapostam mint egy férget.<#mf2>#mf2>
Obj277 is zseni volt,úgy gondolta a seggét mutatja felém és úgy harcoltunk,ő a hátát mutatta és közben lődözött rám.Nekem is van obj277,de szerintem nem használnám így.

Két lövésem ami nem talált,az találomra lőttem artyra,nem láttam hol van csak sejtettem.Gondoltam vagy bejön vagy nem,sajna nem jött be,jó helyen sejtettem hogy van,csak egy gödörben ült,valszeg felette ment el a lövésem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.04.25. 10:48:14