World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Viszonylag sűrűn vannak ilyen akciók. Most az évfordulós hepaj kapcsán talán még sűrűben lesz, szerintem érdemes kivárni.
Kezdő accounton minden kredit aranyat ér! <#vigyor0>

joe662
Ja, akkor bocsi:-)

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Csak ahhoz kellene 8-as tank, és ezen az accon az nincs nekem.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

joe662
Frontline van a héten, 1 csatával is ki lehet farmolni az árát:-)

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Szerintetek érdemes valami felszerelés akcióra várni, vagy szorítsam össze a fogam, és vegyem meg az a csigaszemet? <#fejvakaras>

Éppen azon vagyok, hogy ezen a második accon a T6 tank tokenből kiveszem a Skoda T25-öt. Mindig ki akartam próbálni, de az első fiókomon nem szántam rá valahogy soha free xp-t. Most éppen a T3-as kis táras szutykon képezek cseh legénységet, de ahogy látom ez érintés nélkül nem passzol a T25-be. <#shakehead>

Maala
Ah, igaz, a TVP a cseh, a 60tp az lengyel. :-D

Én azt szoktam csinálni, hogy ha 1-2x kész vagyok adott objektive-el, akkor jegelem egy kicsit, és máskor állok neki folytatni, újratöltődve. :-)
Utoljára szerkesztette: Maala, 2020.04.27. 22:26:35

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Igen ezt én is így gondoltam , hogy csakis tier10 . Ha tier8al megyek tier10 ben az csökkenti elég vastagon az esélyeket . TVP vel próbálkoztam , de 3x nem igazán akar összejönni . Köszi az infót . Bepróbálkozok az első 3 tippeddel . ( Egyébként már 4-5 alkalommal kértem itt a küldikkel kapcsolatban segítséget , és az eddigi a tanácsok bejöttek )
Maala
50B, Kran, Prog, 60TP, Foch B, STRV 103B...

És gold only, sajnos. :-(

T8-T9-et azért nem ajánlom, mert ők összefuthatnak nagyobb szintűvel, és igaz, hogy több HP neked, de te jóval gyorsabban halsz.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2020.04.27. 18:13:38

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

McFrost
Valamelyik svéd td.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Minél alacsonyabb szintuvel. Vagy revolvertarassal. Somua ha megvan az tudja
Ha van bia és lámpa pl., azok működni fognak, csak a legény/leány nem lesz 100%. Amíg nem 100%, addig a képesség nem nő tovább. Pl van egy skill 50%-on, az annyi marad, amíg a tag el nem éri a 100%-ot.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

Igen.

Ugye jól sejtem, hogy ha egyik tankból a másikba átültetem a legénységet kreditért, akkor csak az alap képzettségből veszik el bizonyos százalék, és az egyéb képességek (pl. álca, 6. érzék) továbbra is működnek?

Ezt a küldetést ti melyik géppel próbálnátok ? Csak tier 8 - 10 ig . ( Obj 279 )
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vagy legalább az, hogy itt is legyen "overpenetration", vagyis ha nagy átütésű lőszerrel tüzelsz egy "vékonybőrű" tankra, átesik rajta a lőszer, és nem robban fel, és a névleges érték 10%-át sebzi.

joe662
De eben a módban minek kell goldot lőni?
Semmi értelme nincsen.

Mikor te és a szakaszod csinálja ugyanezt az ugye nem zavar.Itt is az kellene mint a hajósba,2 féle lőszer HE és AP.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

joe662
Saját vs enemy platoon<#hehe><#idiota>
A másik 3 csapattárs is 47-48% os volt.
A 279 meg széjjelgoldozott mindenkit<#wilting>

Sztem semmit. Nézegetheted őket.

Szívemből szóltál . Most , hogy már nekem sincs " mire költeni " Mert szintén minden 10 es a garázsban , tele vagyok prémium tankokkal , nekem is kereken 51 milla van , így én is egyre jobban hozzá nyúlok a prémium eszközökhöz ( meg is látszik ) FL ben meg többszörösét vissza farmolom .
Akkor veszek még egy univerzális álcát.

Arany lőszerről régóta nincs vita. Megamax volt a fő gerjesztője, de amióta nem jár erre nyugalom van. <#vigyor0>

Itt nem is magamra gondoltam, mint kezdőre, de nem akarok itt újra vitát gerjeszteni az arany lőszerről, úgyhogy kb. itt be is fejeztem.

Maala
Ahogy olvastam a cikket, az maradt meg, hogy minden actben mas lesz a felhozatal.

Te már nem vagy kezdő. ( Csak mazochista. <#vigyor0> ) Kezdőként az ember azt sem tudja mi is az a drága lőszer. Aztán rájön az értelmére.
Amikor eventek, különleges alkalmak esetén be kell ülnöm alacsony tierű tankokba, akkor én is fullra töltöm "arannyal" a tankot.
Van 50 milla kreditem, minden tízes bent áll a garázsban, semmi nem korlátoz, hogy a maximális hatékonysággal nyomjak egy-egy tier 3-4 meccset. Ráadásul ha az egész meccs alatt csak goldot lövöldözök, akkor is ritka a mínuszos meccs.
Ilyen szemmel is nézd az alacsony tierú meccsekben általad goldhuszároknak bélyegzett komákat. <#vigyor0>

Bocsi másnak akart menni...
Utoljára szerkesztette: green64, 2020.04.26. 11:47:31
Maradnak. A leárazást meg majd meglátjuk az első alkalommal.

Sajnos egyelőre nem. Állítólag terveznek valamiféle lehetőséget, de hogy mit, az homály.

Azokkal a tervrajz töredékekkel lehet valamit kezdeni, amiket nem akarok használni? Eladni? Becserélni? Vagy "mitomén".

Hali! A gyüjtői tankok maradnak, vagy ideiglenesek? A leárazás rájuk is vonatkozil majd?

Az pont az a szint ahol kell. Berak t4_5 koze es nem tudsz csinalni semmit, max a papir tankok ellen.
Szerintetek fog bővülni az évfordulós bolt felhozatala később? Vagy ez marad végig?

nekem ebből van elegem speciel: lehozok a Ferdi szar ágyújával 4k dmg-et -> vereség.... nem sikerül produkálnom semmi értelmeset, kibasznak az elején -> győzelem... kurva jó...
Az már a szánalom csúcsa hogy rengetegen olyan retardált van aki okádja a drága lőszert és egy narancssárga statot is éppen elér vagy piroska.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Régebben talán úgy volt. de mostanra már leszarja a WG eme dolgot (is).
Ha Toldival megyek mert véletlenül rákattintottam vagy részeg vagyok, akkor csak gold-ot lövök. Mert ha már 1,5-2 lassabban tölt akkor az találjon is be.
Low tierben nem az van hogy a 20 ezer csatás unicum nem találkozhat a kezdő játékossal?

angelus1991ster.blogspot.hu

Ezen már meg sem lepődöm. <#falbav> Azért már T3-ban is gyakran lehet "gold huszárokkal" találkozni, akik biztosan nagyon büszkék a lila statokra, és arra, hogy full golddal halálra lövik az újoncokat. Nekem ebben a Valentineban is van 5 gold lőszer, aztán slussz.

Tier 5-től elérhetők a Stug4 küldik,Pénzt is adnak,felszerelést,prém napot,legénységet meg a rák tudja mit nem.
Küldetéseket kétféleképpen is meglehet csinálni,csak az elsődleges feltételeket teljesíted,vagy kitüntetéssel teljesíted.

Látod ennél 500 ezret kapsz meg egy parancsot ha kitüntetéssel csinálod meg.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.04.25. 15:28:04

Igen érdemes neki kezdeni,ha vannak ismerőseid akkor gyorsan tudsz fejlődni.
Négy féle foglalkozás vagy role van,Trader,vadászni kell és abból a táborban áru lesz amit eladsz kocsival,Moonshiner abban egy kunyhóban kell szeszt főzni és eladni,de illegális és rajtad üthetnek a fináncok.Bounty hunter az meg fejvadász és elég unalmas.Collector az kincskereső,mindenféle szir szart kell összeszedni és eladni a cigány asszonynak sok pénzért.Ehhez van egy interaktív térkép is,ami szinte már csalás mert nem kell keresgélni,netről lenézed hol van a cucc és odamész.
Ha vannak ismerőseid akkor alakíthattok posse-t,az olyan banda szerűség,Trader posse-ben ha megvan a legnagyobb szekér eladáshoz rengeteg pénzt lehet keresni és xp-t.

Köszi. Majd megnézem azokat a küldetéseket.

Én szerintem BIA-t tennék elsőnek.
De ha elérsz t5-be és belekezdesz a kampányokba kapni fogsz kampányonként 4-5 3 skilles női legénységet majd.
A régebbi kampányhoz kell minimum t5 tank minden osztályból.Mert külön van light,med,heavy,td és arty kampány,az újabb kampány sorozatban már 4 csoport van,amibe különböző országok vannak.

M3-ból kifejlesztve a T6 Medium, és az M5 is. Most éppen felszerelés akcióra várok. Milyen felszerelés ajánlott a T6 Mediumra? Én így elsőre optikát, célzásgyorsítót, és töltésgyorsítót tennék. A legénységnek milyen képesség menjen az első sorba? Álca? Javítás? Vagy a képzettségnek megfelelő?

oh.. értem... és tudsz vmi tippet adni h h érdemes nekikezdeni a multinak? itt is vannak story missionök vagy mik :"D
RDR2.ben?
Mindig online játszom,csak általában egyedül,mivel a játék online verziója irtó gagyi,szánalmas hogy a Rockstar hogy tudott ilyen selejtes és fapados multit összerakni.
GTA Online után az RDR Online egy vicc,mintha nem is ugyanaz a cég csinálta volna,hanem valami kezdő balfasz cég.
Csodálatos a játék,mert szép és gyönyörű.De a multi egy elég nagy lófing.Még cset sincs.<#mf2>
GTA Online-ban sosem játszom egyedül,ott a crew akikkel rengeteget szórakozunk együtt,de RDR online elcseszett.Egyedül azért el lehet lenni,ha a hackerek nem bántanak,bár sajnos hacker rengeteg van és retardált játékos is.

multizni nem szoktál, Plata? 😄DD egyedül olyan snassz nekem ott 😄
Nekem mindent ultrára állított frissítés után.Amit én lentebb állítottam régebben azt is ultrára vagy maximumra tolta.
Egyébként RDR2 nekem mindig ezt csinálja pár hónapja egy frissítés óta,eleinte visszaállítgattam,de meguntam és most már hagyom a rákba,ha neki úgy jó akkor bassza meg.<#vigyor>

Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.04.25. 12:03:06

hawken
Nektek működik a játék rendesen?
Nekem a frissités óta azt csinálja hogy minden csata után leveszi a grafikát a legszarabb felbontásra és hiába állítom be, a csata után megint ótvar.

én valamiért totál azthittem h ez csak klán-event... na majd ma kipróbálom xDDD
Figy neked a nemzeti hang van kiválasztva,ha a parancsnok van bejelölve akkor mindenki a saját nemzetének a nyelvén szólal meg,sőt ha női legénységed van akkor női hangon,ha vegyes legénységed van akkor vegyesen.
Egyébként itt a napi első csatám.
Az ellenfél csapata asszem rossz gyógyszert vett be,vitamin helyett valami hülyítő szert.<#idiota>
Három T10 jött nekem egyszerre,vagy nem találtak el,vagy láncoltak vagy mellé.<#idiota>
Ráadásul skoda t50 egy retardált majom volt,úgy gondolta megkerül és majd hátba lő,nem tudom úgysem kilőni mert lassú a tornyom,hát nem a tornyomat használtam,a barmot felkentem a házfalra,úgy eltapostam mint egy férget.<#mf2>
Obj277 is zseni volt,úgy gondolta a seggét mutatja felém és úgy harcoltunk,ő a hátát mutatta és közben lődözött rám.Nekem is van obj277,de szerintem nem használnám így.

Két lövésem ami nem talált,az találomra lőttem artyra,nem láttam hol van csak sejtettem.Gondoltam vagy bejön vagy nem,sajna nem jött be,jó helyen sejtettem hogy van,csak egy gödörben ült,valszeg felette ment el a lövésem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.04.25. 10:48:14