banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• joe662
    Én alapvetően nem hiszek a ninja nerfben.A kö@ög rng+a szóráskép, együtt teszi tönkre a játékot Lejjebb tekerhetnék őket.
    A történethez, hozzátartozik, hogy kirajzolási távolságra lövöldöztem.A sokadik homálynál, gondoltam nyomok egy J-t, de addigra elbuktunk 2 tornyot, azt mindenki itt jött.Féltem,hogynem enged ide spawnolni, igy maradtam, azt kapartam a falat közbe. :-D
    Irtam hogy van egy tuti helyem, F bázist védeni. Na ott retentően kiütközik, ha negativ rng-t ad a renncer.
    Akik a középső ház mögé bujnak, azok nekem majdnem merőlegesen állnak.Az S1 meg azért nem olyan pontatlan. És akkor jön, h alá, fölé,ház sarka, lánc.
    Ekkor már tudom, hogy itt most nem lesz reset:-(
    Kicsit sokalltam a 3m et arammer fejlesztéséért, de már megérte, rámjött egy full hp-s lynx, én is abban de fél hp-n, ő apcr-t lőtt én he-t, kicsit gyorsabban mint ő. Igaz h 50 valahányhp-val de én távoztam a helyszínröl:-DD