World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én balfasz vagyok, kontrollerrel meg aztán pláne. Hangulatos, nem olyan szép mint a pc. Esik benne az eső, villámlik, meg hóvihar is van. Cserébe gold előfizetéssel megy csak.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
<#banplz>#banplz>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kicsit értetlen vagyok,most hogy a coronavirus miatt megszűnt a munkahelyem<#szomoru1>#szomoru1><#wilting>#wilting>
tutyimutyi2
Sikerült végül a twich primet-t lemondani?
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Warshipsben speciel egész jól bírta a soha kijelentésük, ott még béta vagy alfa idején kijelentették hogy "soha" nem raknak tengeralattjárókat a játékukba és valahol a negyedik és ötödik szülinap között jelentették be hogy mégis csak lesznek tengeralattjárók(meg valamikor korábban halloween-i eventben volt szintén tengeralattjáró).
off: Én meg inkább veszek forza horizon 4 ultimate-et 15k-ért(féláron) E-25 helyett. <#awink>#awink>
Többet sem veszek tőled ajándéklovat!
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Majdnem elnéztem, azt hittem, kedd reggelig lesz ez a fos. :-D
Sajnos artik itt is tönkrevágják az élményt.
Össz: tetszett!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
7 szint után dobott be a régi mapra FL, fuck it. :-|
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Ha jol tudom vmi 1.9es szorása volt, de már akkor össze vissza lövöldözött.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
A történethez, hozzátartozik, hogy kirajzolási távolságra lövöldöztem.A sokadik homálynál, gondoltam nyomok egy J-t, de addigra elbuktunk 2 tornyot, azt mindenki itt jött.Féltem,hogynem enged ide spawnolni, igy maradtam, azt kapartam a falat közbe. :-D
Irtam hogy van egy tuti helyem, F bázist védeni. Na ott retentően kiütközik, ha negativ rng-t ad a renncer.
Akik a középső ház mögé bujnak, azok nekem majdnem merőlegesen állnak.Az S1 meg azért nem olyan pontatlan. És akkor jön, h alá, fölé,ház sarka, lánc.
Ekkor már tudom, hogy itt most nem lesz reset:-(
Kicsit sokalltam a 3m et arammer fejlesztéséért, de már megérte, rámjött egy full hp-s lynx, én is abban de fél hp-n, ő apcr-t lőtt én he-t, kicsit gyorsabban mint ő. Igaz h 50 valahányhp-val de én távoztam a helyszínröl:-DD
Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2020.03.14. 09:34:42
Pedig tudtam,hogy nem kellene elővennem.
Ennél még a kerekes is pontosabb 80km/h-nál<#action>#action>
Kancsalborz
Igen lehet szakaszozni.
Egy egyszerű noob kérdés : A frontline módban lehet szakaszban menni ?
Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2020.03.13. 16:01:15
1 nap kellett volna, hogy a T23E3 elkészüljön, erre azt már meg se lehet várni
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
8as T95/Chieftaint legyártottam és sehol sincs.
T23E3 készült még de sehol nem látom jelét, hogy elkészült volna.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Facsén irkálták,kb annyi lehet, mert egy klántárs 32.500al nem nyert.
Valaki meg tudná mondani hogy az event-es tankokra rendezett licit hogy zárult? Mennyi volt az idei legkissebb limit?A múltkori úgy emlékszem 22000 kötvény volt azzal már nyerhettél.
Előre is köszönöm a választ.
Eltávolított járművek
Dátum: 2020. 03. 12. 19:24:26
Eltávolítva: King Tiger (Captured) (legénység barakkba küldve), egy férőhely a garázsban.
Indoklás: ez a jármű csak Twitch Prime tagok számára érhető el. Kérlek, ellenőrizd a Twitch Prime feliratkozásod státuszát.
Miközben nem szakítottam meg az előfizetésemet de mégis az amazonos bejelentkezés után egyből kitalálta ezt a játék. Mellesleg amazonhoz tudna valaki olyan linket adni ahol le tudja mondani a twitch prime-os előfizetését?
A táras ágyú jó tud lenni.
Renegade tornya könnyű célpont.Simán belőhető.
Szóval szeretnék egy prém tankot venni, de nem tudok dönteni... Progetto M35 mod46 vagy Renegade?
Mind a kettőt most nem tudom megvenni... szóval melyik?
Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...