banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• tutyimutyi2
    Azóta már jött hír hogy tudnak róla hogy valamit elbasztak(megint...) és egy micropatch formájában javításra került és mindenki megkapta a megfelelő szintet az addig szerzett xp alapján.

McFrost: Szerintem mindössze az IS-6 az alacsony penje miatt amit nem érdemes próbálgatni(úgyis előbujik a vacka alól az összes gold spammer és még a páncélod sem ér semmit) meg talán még az elc nagyon helyzet függő hogy megéri-e egyáltalán bemenned vele.

Joe662: valami régi szar képernyő de nekem az a lényeg hogy a 60 az fix meglegyen illetve utólag már rájöttem hogy a háttérben ment egy android emulátor ami szépen lefagyott(ha egyszerre megy a wottal akkor valamiért lefagy) és amiatt volt szr fps-em, miután kinyomtam azután helyreállt :P