banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• joe662
    Hali!
    Én általában nehéz tankkal szoktam indítani a csatákat,252u,is3a,chryslerK.Néha megyek az M6A2E1-el ez vicces tank,mert a frontját ugye nem nagyon kell belőni ,cserébe lassu,viszont sokaknak fogalma sincs hol van a gyenge pontja.Lövik böszen az lfp-t,azt csak pislognak mint a kiszántott vakond,hogy mi van
    + most ugye van a 2 csövü csoda ,arra is kíváncsi leszek.
    Aztán,ha már megnyílt egy másik front akkor váltok Lt-re Lynx,Ebr10,vagy lt432,ezzel egyébként eléggé lehet counterelni a kerekes fostaligákat,elmenekülni nem tud,cserébe viszont,le lehet abálni öket He-vel,elég hamar
    Értelmes medem 1 van a progetto,azzal is elég jól lehet érvényesülni.
    Td-t nem használok ,kivéve ezt az egy pozíciót,innen sokszor lőttem magam tábornokká a semmiröl is.

StrvS1 el felkúszok arra a kis szikla kitüremkedésre,és ha nem jön be lt,akkor onnan vidáman lehet resetelgetni a bázis közepén levő ház mögött próbálkozókat.
    Pár kört mentem artyval,de az keci unalmas,védekezésnél még van értelme szerintem,persze ha nem hullik el a bázis 2 perc alatt,mert a reset az elég jól tolja a rangot,de támadásnál kb kuka,szerintem.
    Nálam ezek a prio tankok,de szoktam menni mással is,