banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Maala
    Ugyanazért, amiért az Overwatchos Jeff bácsi legutolsó DevUpdate-jében a "buff" szót ki merte mondani, a "nerf" szót viszont inkább körülírta.

Sok special snowflake van, aki játék helyett minden szarral foglalkozik, például ráugrik arra, ami negatív... ahelyett, hogy azzal foglalkozna, ami valóban számít.
    "De szar volt ez a BM, nem adtak ritka tankot" -> (Fordítás) "Nem volt az a tank az 1000-ből, ami pont nekem kellett volna / kurvacsóró vagyok / nem volt szívem kiadni XY pénzt arra, ami amúgy kellett volna nekem". 3 db tier 8-ast szerezhettél ~15m kreditért az elmúlt egy hétben, nekem ez ~8-10 óra farmolás volt.

Szimplán nem nerfelik a goldammot, hanem minden mást buffolnak. Pozitív kicsengés, amibe aztán még a trash se tud belekötni, akárhogy is erőlködik.
    *Nyilván itt az értelmesebb vitapartnerről van szó, nem olyanról, aki csak annyit lát, hogy maradt a goldammo átütése és sebzése, míg azt nem veszi hozzá, hogy a game economy is változik és így a 20%-al több szükséges lőszer miatt nem lesz nyereséges a goldspam, nem mintha eddig az lett volna az átlagjátékosnak.

Rld time növeléssel a játékidőt is növelik, az mire jó? Így is rohadt unalmas üresjárat minden csata első 1,5-2 perce, akkor ezek után még egy orosz meddel is 15mp-t várjak, mire kipeekelhetek újra a sarok mögül?

Low tierben az 50 avg dmg-hez hozzáadott 10 azért jóval kevesebbet ér, mint a dupla HP boosttal megduplázott-2,5x-özött tank HP-k. Nem mintha a legtöbb tank sokra menne azzal a DPM-el, amikor 0,4-0,6 m-es dispersionje van a 2 mp-s aiming time-hoz.

Azért ST-II goldammon szerintem már látszik a következő lépés a New Balance után, vagy ki tudja, lehet, csak egy újabb anomália a Kranvagn goldammos átütése óta.