World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy troll ám a Wg.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Amúgy holnap az utolsó BM ajánlat előtt jön egy micro patch. Lehet hogy ezzel csempésznek be valami speckó tankot? Bár az utóbbi fos ajánlatok után nincsenek nagy elvárásaim...
Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2020.02.11. 17:59:47
Konkrétan én arra gondoltam, hogy a Warhammeres srácokkal van valami érdekes szerződésük a KV-2-t illetően.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2020.02.11. 17:47:56
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Viccet félretéve, KV-2-vel most lőttem ki másik 2 KV-2-t 900+ HP-ról.
FV TD-vel (amelyik most volt BM-en) szinte bármelyik keményen páncélozott cucc keményen páncélozott részébe továbbra is csak a felét sebzett, néha 3/4-ét (irtó nagy splashel).
Ha esetleg kell Sandboxos replay, tolhatok. De amik eddig sem trash alap HE-vel lőttek, azok ezután se holnap 22-t sebző kuki HE-t fognak. :-) (Ez meg tán O.907-é volt IS-7be 😄)
Utoljára szerkesztette: Maala, 2020.02.11. 17:19:29
Tavaly elment vagy 40-50millió idén pedig 41 milláról indultam és ahogy nézem 41 milkán is fejezem(a lansen-ről sajna lemaradtam) be...
Alig várom már hogy mehessek trollkodni T49-el.
Csupa szutyok tankot meg hülyeséget raktak be.
EBR 10k goldért vicc.
Még a feléért sem kellett volna.
Előző sokkal jobb volt.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Az nem kell.<#rinya>#rinya>
Panhard EBR 75 (FL 10)
10.000 gold
Step: 100 gold
De nem osztanám meg,irtó jól beszoptam vele.
0 sebzés.<#fogmosas>#fogmosas>
Két csatára volt ma időm,most talán lesz még egy párra.
Last replay van bekapcsolva.<#smile>#smile>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.02.11. 16:58:27
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Körbe vettek basszus,azt hittem végem lesz,ennyi gyökér ellen.De nem.Túlélteeeem.<#idiota>#idiota>
ugye ma délután 5-kor lesz az utolsó alkalom? 😄DD
261 aranyról indul a licit.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.02.11. 05:01:45
Ott a Chieftain MK 6
azt minek tették oda ha csak játék fájlok közt van? vmit akarnak vele?
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Vagy szarkasztikus voltál?
Utoljára szerkesztette: Maala, 2020.02.10. 23:00:05
De közbe meg jó,nem lett változtatva,+ a gyerekével sem enged be
Itt nem a gold lőszereket nerfelik, a többit buffolják! :-D
De a legOP-bb a HE lett. Rohadt nagy buff. :-D
Maala ha azt vesszük alapul hogy elvileg 14 ajánlat van megint akkor muszáj lesz még 1-nek lennie szerda reggel is. Mellesleg blitz-en már rég megtették a gold lőszerek sebzés nerfjét illetve a kép amit linkeltél az érdekesen néz ki tekintve hogy a su-100y goldja kisebb sebzésű és átütésű lesz mint a sima 😄
Reggel jöhetne még valami kreditért, délután meg közkívánatra az arany WT xDDDD
Also, T92 arty AP 338mm átütéssel... VISSZATÉRTEK, BÉBI! Ez az. :-D
Utoljára szerkesztette: Maala, 2020.02.10. 18:45:25
így végülis nem vészes az egész, ráfér már a játékra 1-2 alakítás
Sandbox changes
Hát eléggé megkeverik a lekvárt ha ezek így kijönnek élesben is.
Utoljára szerkesztette: Malarki, 2020.02.10. 17:14:51
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
ezek meg akarják ölni a játék változatosságát low tierben?
Ezek bolondok
Át variálják a tech tree-ket.
Link.
Prémtankba vissza lehet rakni bünti nélkül.
Nem nézted véletlenül, hogy a többi BB-s legénység is megvan?
Szerintem ott keresd. Ha nincsenek ott, az gáz.
Én mindegyikből a garázs verzióval mentem, kivéve a németet, mert abban nincs legénység.
És reméltem, hogy az event végén megmaradnak majd a barakkban BB nélkül.
Átraktam a bérelt progettoba a 8as 5skilles brigádot,erre ma nincsen itt a tank,a felszereléseket mondjuk pont lefosom,de a legénység hol lehet???
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
399 csatát mentem ebben a módban<#banplz>#banplz><#hehe>#hehe>
Most akkor jöhet a tier 10 frontline<#eplus2>#eplus2>
Akkor délután vár egy plusz tank a garázsban.
Remélem a 400%-os parancsnok is bent lesz a barakkban.
RU – 6,166,666+ Credits;
EU – 4 511 111+ Credits
(armoredpatrol)