banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• suba53
    Most a tankrewards küldi miatt elő kellett vennem az évek alatt bespájzolt tier 2-3 kis szöcskéket. Évfordulós, meg ajándék tankocskák. Kisminkeltem őket, kaptak alap felszerelést, de a legénység alap 100%-on áll, vagy még azalatt, mert eddig is csak sohanapján mentem velük. Pár meccs után besokalltam. Győzni kell, és az első 10-ben lenni. Pár perces a legtöbb csata.
    Na azokat feltankoltam gold lőszerrel rendesen, hogy legalább abból a pár sorozatból, amit a csata ideje alatt le tudok adni sebezzen annyit, hogy beférjek a 10-be. Még így is kétesélyes, mert hiába végzek jó helyen, ha a csapat elbukik. Favágás lett belőle, valóban eszetlen lövöldözés. És még így is hogy full goldot lövök nyereséges a legtöbb csata.