World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Akkor bátrabban megyek neki.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
A kérdésedre meg sajnos nincs egzakt válasz. Nekem nincs 2000-es wn8-am mint neked, de 73%-os a találtai arányom. Játszom mindenféle tankkal, T5-től T10-ig. Nyilván ahogy mondtam fontos a higgadtság, az hogy olyan játékhelyzetet teremts magadnak ahol te vagy előnyben.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
A nevetséges az hogy még így is csak egy bot szintjén van. Szerintem aimbot nélkül kb egy nulla lenne ebben a játékban és nem játszana tovább. Ezért nem foglalkozik vele a WG.
~83% átlagos találati arány 10esekkel.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Ha a találati arányt akarod növelni egy dolgot kel csinálni: jobban játszani. Ez nem a kapáslövéseken múlik, mert azokból sokkal kevesebb van meccsenként mint normál, célzott lövésből. Úgy kell pozicionálni magad hogy értelmes lövéseket tudj leadni, nem 400 méteres pixleshotokat. A másik fontos dolog a türelem, ha szoros a helyzet akkor is célozni próbálja, nem pánikolni. Bárhogy pampognak is egyesek ez a játék még mindig nem reflexfps, ha érted és átlátod hogy mi zajlik körülötted a térképen sokkal többre jutsz.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2019.12.23. 19:53:21
Engem sosem érdekelt a stat,csak hogy szórakozzak.
Ha bokorban van kedvem húzni a lóbőrt akkor azt csinálom,ha elkapott a gépszíj és banzááj van akkor az,ha kilőnek,pont le szarom,van vagy 80 tank a garázsban megyek másikkal.<#vigyor>#vigyor>
Vereség
Csata: Sand River
Járművek: Leo
Szerzett tapasztalat: 2 040
Megszerzett kötvények: 27
Szerzett kredit: 56 697
Csatában elért kitüntetések: Nagy kaliber
Kiváló Lövész
Lehväslaiho medál
Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
Feltételek teljesítve! Jutalom: Hozzáadva: Kis javító készlet (x1)
Kézi tűzoltókészülék (x1)
Kis elsősegély készlet (x1)
3860 sebzés, 4 lőszerem maradt.....
A legénység meg 279%-os.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Nekem látcső, célzásgyorsító, meg töltésgyorsító van rajta. De ez ízlés, és játékdinamika kérdése is, hogy ki hogy szeret játszani.
És 3-400 %-os legénység nem árt.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Szerintem.
Néha hihetetlen mákos lövéseket lehet csinálni.
Mikor padlógázzal repesztve nulla szűküléssel szintén padló gázzal menekülő kerekest kicsaptam T49-el én is csak néztem.
De van ilyen.
Mozgó budival lőttem Obj heavyre lepattant róla és a lepattanó lövedék kicsapta az RHM-et amit nem is láttam,na az is érdekes vót.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.12.23. 18:14:45
Azt mondják, hogy mindez a véletlen műve. <#nemtudom>#nemtudom>
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2019.12.23. 18:03:00
Nem vagyok top játékos, de amikor a debilek közül egyedül az én sebzésem annyi, mint a csapat összes többi tagjának, addig ne várj csodát. Az meg, hogy menet közben pontosabbak, mint te megint csak a játék elba*** csalása. Mindenfajta képesség nélkül kilőnek a világ végéről is, mert így van megírva a játék. Top klánból való mondta el nekem, ha kell csalás szóljak, mert anélkül soha nem fogod elérni azt a szintet. Most már tudom miért. Mindegy mennyire vagy jó, mennyire tudod a játék szabályait a gép átírja neked és akkor leimádkozhatod a csillagokat is, hogy alkoss valamit.
Most léptem ki sorozatos vereség olyan játékosok oldalán, hogy az első 2 percben már 0-5-re vezetnek, 3. percben már 0-10. 42% botokat pakol melléd, hogy a top majmok verhessék a micsodájukat a replay-ben. Délelőtt érdekes mód még tudott a lőni a tankom, délutánra elfelejtett. Jah, igen említettem a segédprogramokat, amik illegálisak, de a wg szarik rá, hogy bannolja őket? Erről ennyit.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2019.12.23. 17:58:54
Ez is egy megfejthetetlen mítosz, mint sok más. Vagy, hogy mindig olyan helyre megy, ahol szembe özönlik a sebzés. Ha én megyek oda, egyből halál.
Láttam videókat amin tisztán látszott, hogy a takarásban lévő tankokra már akkor rátette az automata célzást, amikor elvileg nem lehetett volna.
Valahogy mintha a WG leállt volna a masszív csalások üldözésével. Ezzel mindent elmondtam. <#vigyor0>#vigyor0>
Régóta kikivánkozik belőlem, nem tudok rájönni, hogyan tudnám feltornászni a 63 %-os találati arányomat.
Első körben a nagy ágyúval toltam, nem volt rossz.
De amikor ismét elő kellett venni a nyolcas medhez, akkor a kis ágyúval csináltam végig. Több mint duplája a tűzgyorsasága, az átütés kicsit kisebb, de egy lepattanó, vagy elhibázott lövés után gyorsabban lehetett korrigálni. Végül is ezzel jobban tetszett a buli.
Utoljára szerkesztette: McFrost, 2019.12.23. 17:36:51
3 kis láda, 9 kamó, 3db német training book
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Nekem egyből be lett,annyi röhejes nevet kaptam már hogy csak na.
<#vigyor>#vigyor>