World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maala
11,5, de duplalöves utan meg meg rajon 5 mp lockout. Szoval 16,5 mp.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Szent szar,26 másodperc mire újra tölt?
Akkor bátrabban megyek neki.

Sherman0070
Ezt itthagyom xd

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Maala
Vigyázz, még a végén kilépnek még három csatából indulás után 2mp-vel és sírnak tovább, hogy miért szar a stat!?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Értem én, nem is vettem magamra, csak már annyira szánalmas hogy akárhányszor akárhol felmerül bármi téma a jobb játékosokról egyből megjelennek az okosok, hogy "csít, aimbot, nekemislehetnehagoldotlőnékcsak". Itt is egyből itt termett két díszpéldány. Nyilván az eszükbe se jut hogy valakinek azért vannak jobb statisztikái a játékban mert jobban tud játszani, nem, csakis csalással lehet....
A kérdésedre meg sajnos nincs egzakt válasz. Nekem nincs 2000-es wn8-am mint neked, de 73%-os a találtai arányom. Játszom mindenféle tankkal, T5-től T10-ig. Nyilván ahogy mondtam fontos a higgadtság, az hogy olyan játékhelyzetet teremts magadnak ahol te vagy előnyben.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Aimbot. Fent van a mod ami megfesti a találat helyét. Kicsit vicces mikor t28 tdvel megyek es ki ugrik a fedezék mögül a birka vérvörös gyerek és 3x egymás után gyakorlatilag célzás nélkül hasba lő a bal lánckerék mellett. Vagy ha közel vagyok hozzá és előre hátra rángatom a tankot akkor a csöve ugrál a tank hasa és a kupolája között. Nyilván olyan szuperképessége van . Hát nem. Aztán megunja ellövi magát es belelő a frontpáncélba a biiiirkaaaa 😄.
A nevetséges az hogy még így is csak egy bot szintjén van. Szerintem aimbot nélkül kb egy nulla lenne ebben a játékban és nem játszana tovább. Ezért nem foglalkozik vele a WG.
Sherman0070
Game sense. Nemtom sok gyakorlat után nem bonyolult elélőni. Tudni kell mikor éri meg kockáztatni és mikor nem.
~83% átlagos találati arány 10esekkel.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Nem akartalak megsérteni, vagy kigúnyolni. 2000 felett van a win8-am, de mégis úgy érzem, hátrányban vagyok e téren. Sok párbajt vesztek el ellenük emiatt, hogy pont egy lövéssel többet visznek be, mint én. Nekem az általuk a célzásra fordított idő tünik kevésnek, vagy lehet, érzéki csalódás. Rendszerint kikapok tőlük dogfightban is, pont egyszer pattanok, vagy misselek, ők meg nem. Nem boszárkányüldözés akart lenni, hanem tényleg érdekel. Hidegvér, önuralom? Vagy csak 3-4 tankkal játszanak/játszotok, így hozzászoktok a lövedék sebességéhez?
kigyi
Vajon mennyi BOT játszik ilyenkor a WG szervereiről? Azt ne mondjátok, hogy nem használják őket, mert ez már több mint gyanús. 180K ember lett az EU szervereken hirtelen, de a játék pont ennyit változott, nagyon sok céltábla lett hirtelen akik úgy mozognak ahogy a szellemtankok mozogtak az eventen.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Imádom a campelő medeket és az op tdt 😊 Repi
Nem zenből lőnek, csak tudnak célozni. Ha valaki lila vagy kék az azért van mert kettőből kétszer belövi a cikázó kerekes sz*rt is. Ja MeG pErSzE CsalNaK iS MerT MiNDen LiLA CsÍTeR GoldSPamMeR.
Ha a találati arányt akarod növelni egy dolgot kel csinálni: jobban játszani. Ez nem a kapáslövéseken múlik, mert azokból sokkal kevesebb van meccsenként mint normál, célzott lövésből. Úgy kell pozicionálni magad hogy értelmes lövéseket tudj leadni, nem 400 méteres pixleshotokat. A másik fontos dolog a türelem, ha szoros a helyzet akkor is célozni próbálja, nem pánikolni. Bárhogy pampognak is egyesek ez a játék még mindig nem reflexfps, ha érted és átlátod hogy mi zajlik körülötted a térképen sokkal többre jutsz.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Nálam nincs 80, de a 6. tank után, ami megint csúfos vereséget szenved, ott elmegy a kedve az embernek. Holnap megpróbálom megint, de félek megkezdte a lejmenetet a fiókom, megint.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2019.12.23. 19:53:21
411593 rá írtam a személyes véleményem. Ne gondold túl a dolgokat *_-
Nem értem mi a rák némiszervének kell accountot resetelni.
Engem sosem érdekelt a stat,csak hogy szórakozzak.
Ha bokorban van kedvem húzni a lóbőrt akkor azt csinálom,ha elkapott a gépszíj és banzááj van akkor az,ha kilőnek,pont le szarom,van vagy 80 tank a garázsban megyek másikkal.<#vigyor>

Azért szépen búcsúzott a Leo:

Vereség
Csata: Sand River
Járművek: Leo
Szerzett tapasztalat: 2 040
Megszerzett kötvények: 27
Szerzett kredit: 56 697
Csatában elért kitüntetések: Nagy kaliber
Kiváló Lövész
Lehväslaiho medál
Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
Feltételek teljesítve! Jutalom: Hozzáadva: Kis javító készlet (x1)
Kézi tűzoltókészülék (x1)
Kis elsősegély készlet (x1)

3860 sebzés, 4 lőszerem maradt.....
McFrost
Most töltés+célzás+venti van rajta.
A legénység meg 279%-os.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Bocs telefonról írtam. A hold az a gold, a plató meg a platoon 😄
Ezzel kapcsolatban megosztom én is a véleményem. WG értékelés a játékban 7800 körüli.60.000csata. Tehát ennyi csataszámnál már sokat nem tudnák javítani a staton. Minden tank kifejlesztve, és ami fontos nem ugrottam át 1 db tankot sem. Végig cumiztam a használhatatlan gépeket alap 75 % OS legénységgel indítva. Ha ezután kérnék egy account resetet, akkor a 7800 helyett sikerülne mondjuk 9500 felhúzni magam!? Szerintem simán. Tehát véleményem szerint 1x fontos az, hogy tudatosan erre gyúrjon. Lopja a killt, ha arról van szó, vagy ha a csata kárára is megy, az átlag sebzézének megfelelő enemyt lövi, nem a Lőw 80 hp- t, beáldoz téged simán. ( mondjuk ezt szoktam én is) ha arról van szó, felhasználó mint fedezéket stb. Továbbá nem kérdéses az aimbot sem.... KB 5 évvel ezelőtt bevallom kipróbáltam én is. Elárulom piszok könnyű használni és sokat segíthet. Na igen így lehet könnyedén 2x is sebezni a EBR eket... Kiszámolja, tökéletesen elé céloz a sebességének megfelelően, miközben figyelembe veszi a domborzatot is. Meta tankkal játszik stb. De vannak tőlem okosabbak is. Sok század, csapat, platón, ha vannak még ezek. Természetesen holdra is költeni kell. Figyel rá, hogy az RNG-t hogyan minimalizálja.Szóval személy szerint én nem a lila játékostól tartok, hanem az esetleges csaló módjától. Na de a Borislav, Pavel, Czolgista, játékosok, és az RNG az az igazi Sátán. Na attól tartok! Ő Az aki kifiléz, én meg pattogó róla, vagy kicsi damaget dob az én lövésem stb.. Tőle meg kapom a célzó, töltő, lővész, ágyú kombókat. 😊
Jaaa! Rheinmetall Panzerwagen <#vigyor0>
Nekem látcső, célzásgyorsító, meg töltésgyorsító van rajta. De ez ízlés, és játékdinamika kérdése is, hogy ki hogy szeret játszani.
És 3-400 %-os legénység nem árt.

McFrost
10-es német, rájenmetál tökömtudjamiapontos neve.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

De te külön kaszt vagy.......
Nem ezt úgy hívják mázli.
Szerintem.
Néha hihetetlen mákos lövéseket lehet csinálni.
Mikor padlógázzal repesztve nulla szűküléssel szintén padló gázzal menekülő kerekest kicsaptam T49-el én is csak néztem.
De van ilyen.
Mozgó budival lőttem Obj heavyre lepattant róla és a lepattanó lövedék kicsapta az RHM-et amit nem is láttam,na az is érdekes vót.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.12.23. 18:14:45

Egy időben nézegettem, hogy azokban a meccsekben, ahol a csapatomból 7-8 játékos végzett 0 sebzéssel, milyenek a képességek mutatói, és rendre a győztes ellenfélnél sokkal magasabb szintű játékosok voltak.
Azt mondják, hogy mindez a véletlen műve. <#nemtudom>

Valamelyik nap kezdtem örülni, hogy végre működnek a tankjaim. Kár volt. Meccset még mindig lehet fordítani, ha az a maradék összedolgozik, de mint írtam, debilek mellett már csak arra jut idő, hogy minél többet sebezz, mert úgy is vereség lesz. Amit Sheff, meg a többi videóban látsz, azt maximum úgy érheti el, hogy folyamatosan tier10-be megy aranylőszerrel, ahol feljavítja az arányát, majd mutat a 30 kudarc után egy olyan videót, ahol működött a tank. Ahhoz viszont olyan tank kell, ami már rogyásig van pakolva skilles legénységgel, és a top tankok között van, ami még játszható.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2019.12.23. 18:03:00
Igen, ez is bánt, hogy régen azért elő-elő fordult, hogy lehetet csatát fordítani, de most? Az első 2 percben 2-3000 Hp előny, és onnan nincsen fordítás.
Az igaz, hogy minden relatív, de ez mióta "könnyű" ? <#vigyor0>

De tudom, hogy vannak itt lilák is, kiváncsi vagyok az ő találati arányukra...lehet Zen-ből lőnek.
Ezt úgy hívják, hogy játékbeli csalás. Ne is gondolkozz rajta, amíg nem rakod szarásig mindennel a tankjaidat, és nem töltesz le mellé segédprogramot.
Nem vagyok top játékos, de amikor a debilek közül egyedül az én sebzésem annyi, mint a csapat összes többi tagjának, addig ne várj csodát. Az meg, hogy menet közben pontosabbak, mint te megint csak a játék elba*** csalása. Mindenfajta képesség nélkül kilőnek a világ végéről is, mert így van megírva a játék. Top klánból való mondta el nekem, ha kell csalás szóljak, mert anélkül soha nem fogod elérni azt a szintet. Most már tudom miért. Mindegy mennyire vagy jó, mennyire tudod a játék szabályait a gép átírja neked és akkor leimádkozhatod a csillagokat is, hogy alkoss valamit.
Most léptem ki sorozatos vereség olyan játékosok oldalán, hogy az első 2 percben már 0-5-re vezetnek, 3. percben már 0-10. 42% botokat pakol melléd, hogy a top majmok verhessék a micsodájukat a replay-ben. Délelőtt érdekes mód még tudott a lőni a tankom, délutánra elfelejtett. Jah, igen említettem a segédprogramokat, amik illegálisak, de a wg szarik rá, hogy bannolja őket? Erről ennyit.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2019.12.23. 17:58:54
McFrost
Nekik ez az öröm az életben, nekünk meg más 😄

Ez is egy megfejthetetlen mítosz, mint sok más. Vagy, hogy mindig olyan helyre megy, ahol szembe özönlik a sebzés. Ha én megyek oda, egyből halál.

Lehet hogy huncut lila! Sok nem éppen becsületes mod tud sokat lódítani a szivárványon. <#vigyor0>

Nem vagyok igazán jó játékos, de amit írsz, az nem általános. Szerintem sokszor huncutság van mögötte.
Láttam videókat amin tisztán látszott, hogy a takarásban lévő tankokra már akkor rátette az automata célzást, amikor elvileg nem lehetett volna.
Valahogy mintha a WG leállt volna a masszív csalások üldözésével. Ezzel mindent elmondtam. <#vigyor0>

Ja és a kedvencem....Cikázok ab bokrok között a kerekes Pantharddal, mindenki mellé, de a lila 2-ből kétszer beüt és sebez.Nekem az lehetetlen, hogy nyílt terepen eltaláljam azokat a kerekes szarokat, bokros részen nehezemre esik még a sima tankoknak is elétartani, mert csak sziluetteket látok, de ők tutira találnak, és sebeznek.
McFrost
Ez a Panzerkampfwagen 10 😊

Érdekelne, ezért kérdezném a jó játékosoktól..hogyan csináljátok azt, hogy mindíg találtok? Arra gondolok, hogy egy tizedmásodpercre felbukkan a tank torony a domb mögül, lő, és átüt, mert gyenge pontot talál.., vagy fordítva, ő néz ki 1 tizedmásodpercre, és beüt.....kigurul a sarok mögül, láncol és sebez...Fordítja a tanktestet a toronnyal együtt, és azonnal lő rám, aki kb 200 méterről fél percig célzom, hogy egyáltalán a közelébe löjjek, és talál....megy előttem 60-al elövöm a láncát, csúszik vagy 10 métert, közben rámfordítja a tornyát, nem vár ki semmi időt, és talál....menetből 5 böl 5 ször ellő, én meg folyamatosan mellé. Próbáltam én is, de egyszerűen nekem nem megy ilyen hatákonysággal. ...Ez valami készég, vagy mi a fene?

Régóta kikivánkozik belőlem, nem tudok rájönni, hogyan tudnám feltornászni a 63 %-os találati arányomat.
Hát ez attól is függ, hogy melyik az a tízes könnyű. <#vigyor0>

Szia!
Első körben a nagy ágyúval toltam, nem volt rossz.
De amikor ismét elő kellett venni a nyolcas medhez, akkor a kis ágyúval csináltam végig. Több mint duplája a tűzgyorsasága, az átütés kicsit kisebb, de egy lepattanó, vagy elhibázott lövés után gyorsabban lehetett korrigálni. Végül is ezzel jobban tetszett a buli.

McFrost
10-es könnyűre milyen felszerelés kell? Venti+töltés+célzás, vagy venti+töltés+optika vagy venti+célzás+optika vagy valami más? Mindenre is akarom használni 😄
Utoljára szerkesztette: McFrost, 2019.12.23. 17:36:51

Egyébként ki melxyik ágyúval használta? A 300-at, vagy 150-et sebzővel?
A 110-et és a Leo (Tier 7 svéd) össze kéne kötni, és bedobni a Mariana árokban. Sokszor ki voltam akadva, de amit a Leoval átélek.....
Kösz Bátya
Kösz.

McFrost
Köcce Tesó!

joe662
YOUDESERVEIT

3 kis láda, 9 kamó, 3db német training book

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

A női legénységet meddig lehet kiváltani?

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

McFrost
3V1L1005G0TC04L

Nekem most az a nevem hogy Arckocsi 1.<#mf2>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

replay
Utoljára szerkesztette: Megamax, 2019.12.22. 12:14:04
Mások a tapasztalataim vele. Akinek régóta van meg tudja, hogy mennyire op tud lenni, ha jó helyen van jó időben.
McFrost
Az amcsiról beszélek.

De szerintem tök mókás.
Nekem egyből be lett,annyi röhejes nevet kaptam már hogy csak na.
<#vigyor>