A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
"nagyon sokan goldnooboztak"
Az még egy más világ volt.
Akkor a gold lőszert csak gold-ért lehetett megvenni = pénzért jobb játékos lehettél.
Ez egy elég direkt megoldás volt a turkálásra a játékosok pénztárcájában, és főleg a noob, piroskáknak jelentett némi reménysugarat, hogy jobb játékosok lehetnek.
Nem értették a játék lényegét, nem értették hogy lehetnek mások sokkal jobb játékosok, hát a gazdagabbja vette és lőtte a gold lőszert ész nélkül, mert azt hitte abban rejlik a titok nyitja. A csóróbbak meg abbahagyták a játékot, mert megunták a szopást.
Ja, és nagyon lényeges, hogy a két csapat közti csetelés miatt a szembenálló csapat tagjának az orra alá lehetett dörgölni, hogy gold noob!
Bevallom, ezt én is rendszeresen alkalmaztam, csak, hogy érezzék a pénzen vett tudáshelyettesítő nem egyenlő az igazi tudással, és jókat röhögtem magamban a zavarodott reakciókon.
Mert azért ők is érezték, hogy ez nem az igazi.
A legtöbben persze tagadni próbáltak először, de gold detector mod-ot használva pontosan tudtam ki lődöz golddal.
Szerintem erre a problémára elég jó választ talált ki a WG.
A két csapat között megszűnt a csetelési lehetőség, nincs goldnoobozás.
A gold lőszer sima kreditért is elérhető, még ha jóval drágábban is. Ha okosan gazdálkodik az ember real money nélkül is lődözhet a hatékonyabb lőszerrel, a pénztárcákban turkálást pedig (szerintem legalábbis) kevésbé direkt módszerekkel oldották meg.
Nem féltem őket, szerintem így is bőven összejön nekik évi 3-4 ibizai kokószippantós túra.
Még belőlem is kihúztak 1936Ft-ot, amit már 100X megbántam, hogy kifizettem nekik.
Manapság szerintem az igazi gond az RNG faszságai és a cheat modok elterjedtsége.
Az RNG-n tudnának reszelni, ha akarnának, de nem akarnak hiszen nem véletlenül rontották le ennyire a pontos találat valószínűségét.
A csalás ellen sokkal nehezebb fellépni, szerintem ezért hagyják a picsába.