banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• McFrost
    Én egy közepes balfasz vagyok, semmi gondom a gold lőszerrel, nem frusztrál ha kapom, sem ha adom. Ellenben lehetne ezt úgy is oltani a népnek, ha csak az alap lőszer 65%-át sebezné. Megpróbálom logikusan: a gyárban 3 féle lőszer készül, ebből az egyik a keményfém fejes, aminek nagyobb az átütése, de ez a fémfej "hosszabb" kialakítású (csak írtam valami logikusat) ezért a robbanó töltete kevesebb, ergo a sebzése is kevesebb. Valahogy így működik a hes lőszer, mondjuk logikusan. Ebben az esetben pláne leszarnám, ha valaki golddal permetez, mert tuti kredit bukovári, ha én teszem, szintén bukovári. Tehát logikusan tier 10-ben jönnek a golderek és full szórják az aranyat, már eleve -200 e kredit és jóval kevesebb sebzés, 5 ilyen vesztes kör után lehet gondolkodni, hogy megéri-e?
    Ha a fapados tankommal betesz tier 10-be, én 8-as vagyok, lassú, esetlen, 0 pen, 0 dmg, és ráadásul mint említettem balfasz is vagyok, mit tudok tenni? Elszaladni egy bokorba és várni mi lesz? 10 méterrel mellém lő az arty és sebez 300-at, kábít, bénít, kiver 2 modult, mi retket tudok tenni? Semmit. Megyek és fullra tolom a goldot.
    Decemberben 1400 volt a wn8-am. Tetszett az olasz ág (már nem játszottam több, mint egy éve, de a fiam visszahívott, hogy legyen egy 8-as prém tankja), gondoltam kifejlesztem. Számtalanszor a stock Pantera megy tier 10-be, 0 átütés és 250 dmg, igaz ez kétszer, mert fapadosan csak 2x tudsz lőni "egyből". Megyek jobbra, megyek balra, lightról lepattan, artyról lepattan, medek vonalán megesznek, aztán egyszercsak szembe jön egy 60TP és -800 hp. Azt mivel ütöm át? Gold sem viszi sehol. Ennek vajon mi értelme? Annyian, de annyian játszanak, miért nem lehet normális mm-et gyártani? Most bő 1 hónap után, a stock szarok után 1380 a wn8-am......
    Utoljára szerkesztette: McFrost, 2020.01.04. 20:24:35