banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

  • suba53
    #411749
    Ebben tévedsz. A tankok számára már a kezdetekkor is létezett gold lőszer, ami csak később vált drága lőszerré.
    És az egész mechanika úgy lett felépítve, hogy számba vették a nagy átütésű lőszerek hatását is.
    Az hogy ez neked nem tetszik, az a te egyéni szociális problémád. Rágörcsöltél egy olyan dologra, ami számodra idegesítő, de a játékosok 99%-a együtt tud élni vele, és tudja használni. Ez a játék a nyers lövöldözésen kívül tartalmaz gazdasági elemeket is. Mindennek van ára, a javításoknak, a lőszereknek, fogyócikkeknek is, amik a játékon belül termelhetőek ki, illetve valódi pénzzel is lehet vásárolgatni.
    Nagyon helyesen egy viszonylag drága elemet a "gold" lőszert elérhetővé tették mindenki számára, és nem csak a jómódú, a játékra sokat költeni tudó réteg kiváltsága maradt. Fogadd el ezt tényként, mert változtatni rajta úgy sem tudsz, és a WG meg nagy ívben leszarja az ilyen nyavajgásokat, hozzá teszem hála istennek.