banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Megamax
    Tulgondoljátok az egészet. A megoldás csak annyi lenne hogy a gold loszer ne létezzen és a HE és a HESH loszer csak akkor sebezzen ha áttmegy a páncélon. így azonna eltunnének a rovid csaták mert aki tényleg megtanulta a játékot abbol a játékosból nagyon kevés van így nem lennének elsopro pár perces csaták. Mert jelenleg boldog boldogtalan lovi a goldot és még a leghujébb játékos is tudja hogy a lapos páncélon átt fog menni a 330mm es HEAT lovedék. Mint például az E100 250mm es dontott toronyfrontja vagy a MAUS Gun mantletje és még sok más helyen. Na megy ugye nem lennének OP-k a 430U medek sem mert igaz hogy páncélozottak de azoknak sincs gold nélkul elsopro átutésuk. A tankok GOLD loszer nélkul lettek kitalálva. Ott van a Type 5 270mm es Hull armor gyengébb kukucskálókkal és az a tank is csak elolro páncélozott ahogy a szuper heavyk és ahogy elobb is írtam nekik sem lenne brutális áttuto erejuk gold nélkul. Amugy meg nem tudom miért baj az ha osszefut két superheavy akik nem tudják szembol áttloni egymást? Ott derulne ki aztán az igazság hogy melyik csapat okosabb és nem az hogy melyiknek van tobb pénze. Sorolhatnám de ugysem értenétek meg és ellenérvet nem tudnátok felhozni (eddig nem sikerult senkinek sem) szoval hadjuk, én már dolgozom azonn hogy kibannoljanak ( már minden csatából kilépek ahol akár 1 arty is van) de nem sok sikerrel egyenlore.

Utoljára szerkesztette: Megamax, 2020.01.03. 23:47:58