A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
AJensen #411667 Sajnos én rém hülyéket fogok ki állandóan. Folyamatosan egy oldalra megy mind. Képtelenség így játszani. Kisebb tankkal csoda, ha bedob annyit kell várni.
Szó szerint folyamatosan üres egy oldal, amikor csatázom. Egyedül persze képtelenség tartani, marad a védekező mód, ami persze nem tart sokáig, mert az agyhalottakat totál kivégzik azon az oldalon. Marad az 3v10 felállás, amiből persze a sok ritka szar pálya miatt képtelenség jól kijönni. Siralmas mennyi agyhalott van.
Ezen az sem segít, hogy látom, ha gond van egy oldalon és megyek segíteni, de mire odaérek mind megpusztul, aztán telesírják a chatet, hogy hogy mertem elveszteni a csatát, miért nem hoztam le.
Ez volt az anno, amikor megírták, hogy a jó játékosok elmennek marad a sok birka egy oldalon. Tényleg képes fenntartani magát a wg ebből a sok gyökérből.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2019.12.27. 20:35:21