A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Lucifer001 #411609 Ezzel kapcsolatban megosztom én is a véleményem. WG értékelés a játékban 7800 körüli.60.000csata. Tehát ennyi csataszámnál már sokat nem tudnák javítani a staton. Minden tank kifejlesztve, és ami fontos nem ugrottam át 1 db tankot sem. Végig cumiztam a használhatatlan gépeket alap 75 % OS legénységgel indítva. Ha ezután kérnék egy account resetet, akkor a 7800 helyett sikerülne mondjuk 9500 felhúzni magam!? Szerintem simán. Tehát véleményem szerint 1x fontos az, hogy tudatosan erre gyúrjon. Lopja a killt, ha arról van szó, vagy ha a csata kárára is megy, az átlag sebzézének megfelelő enemyt lövi, nem a Lőw 80 hp- t, beáldoz téged simán. ( mondjuk ezt szoktam én is) ha arról van szó, felhasználó mint fedezéket stb. Továbbá nem kérdéses az aimbot sem.... KB 5 évvel ezelőtt bevallom kipróbáltam én is. Elárulom piszok könnyű használni és sokat segíthet. Na igen így lehet könnyedén 2x is sebezni a EBR eket... Kiszámolja, tökéletesen elé céloz a sebességének megfelelően, miközben figyelembe veszi a domborzatot is. Meta tankkal játszik stb. De vannak tőlem okosabbak is. Sok század, csapat, platón, ha vannak még ezek. Természetesen holdra is költeni kell. Figyel rá, hogy az RNG-t hogyan minimalizálja.Szóval személy szerint én nem a lila játékostól tartok, hanem az esetleges csaló módjától. Na de a Borislav, Pavel, Czolgista, játékosok, és az RNG az az igazi Sátán. Na attól tartok! Ő Az aki kifiléz, én meg pattogó róla, vagy kicsi damaget dob az én lövésem stb.. Tőle meg kapom a célzó, töltő, lővész, ágyú kombókat. :)