World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem jól jönne,kifejleszteném francia td-t tervrajzból.
Cseh ágra is kellene,az az idióta T8-as cseh tank ki van fejlesztve tervrajzokból.
De hiába ha az előtte lévő hat nincs,nem tudom megvenni.Egy időben folyton tvp tervrajzot kaptam.<#vigyor>
De már Obj705 is van pár.

Kellemes lesz ez a holiday ops. Egyedül a rengeteg tervrajz gyűjteménnyel nem tudok mit kezdeni. Csak a szovjet jön majd jól a dupla csöveseknek. Univerzális töredékből újévre már ezer fölötti lesz a raktárban. Túl későn vezették be. <#vigyor0>
Viszont akiknek még sok kifejlesztendő tankjuk van ez egy óriási segítség lesz. Könnyedén át lehet ugrani egy-egy nemszeretem tankot a free xp herdálása nélkül is.

joe662
Tavalyi :
3x 1800ft
11x 6200ft
25x 12500ft
75x 31000ft
Lesz még su130pm is

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

McFrost
A Renegátot meddig lehet megvenni? Hirtelen nem találom.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Na megint nem változott semmi , kapunk gyorsa fejlodést amivel kitorolhetjuk a seggunket az 5 perces játékido után. Koszonjuk WG. A tokom televan hogy nincs értelme már semmit kifejleszteni .
Normálist nem lehet?
Mennyibe kerülnek a ládák?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.12.09. 17:45:31

ROMOTO
Az érdekesebbek között a dupla csövü oroszt, meg a hibrid e75-e50-es frankensteint lenerfelve.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2019.12.09. 17:42:54
Szuper. De milyen tankokat lehet nyitni?
McFrost
Értelek, csak leírtam a gondolataimat.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

joe662
Holiday Ops 2020 dec 13

Utoljára szerkesztette: joe662, 2019.12.09. 15:11:04

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Most nem azért, de ha egy ember kretén és direkt szétcseszi mások játékát az ellen a fejlesztők mit tehetnek? A FF-t kivették, mást mit tehetnek még?
Az MM-et meg nem fogják változtatni, mert ebből nincs bevétel. 1,5-2 éve a WG egyetlen célja a minél nagyobb profit kisajtolása a játékból, semmi más. Sajnos valamikor elhitték hogy ők nagy cég és belekezdtek egy csomó baromságba, amiket most ennek az egy játéknak kell eltartania.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Nem egészen értem mi a zúzmara szent szöszéről beszélsz.
Tankok -2 és +2 tier csatába is kerülhetnek.
Teszem azt T8 tank T6 de T10 csatába is kerülhet.

Pedig a válasz erre egyszerű,mert ha a WG bevezetné akár csak a -1 tiert is,öt perc alatt kiderülne,hogy a tankok 80%-a köszönőviszonyban sincs a saját tierjével.
McFrost
Én az 50%-os szintig jutottam el vele, így 9300 körül vehetem meg. Ha nem a jön a Progetto a boltba, elgondolkodom rajta.

Nekem nem az a bajom, hogy fizetni kell a játékért, hanem az, hogy sok a birka, akik ezt tönkre vágják. Nincsenek korlátok, nincsenek követelmények, bárki, bármikor tolhatja. Nincs egy minimum, nincsenek korlátok, ha valaki direkt tol maga előtt egy szűk helyen, hogy ne őt lőjék, akkor azt simán megteheti, stb.....
Aztán azt sem fogom megérteni, hogy ha játszik éppen 120 ezer játékos, akkor miért van a tier 7-től 9-ig? Miért nem lehet azonos tier? Nem fér bele a 120 ezer játékos hasonló tierbe? Mert várni kellene 2-3 percet? Szegény ember bemegy a 7-es alap tankjával egy 9-es meccsbe, mit tud kezdeni? Hogyan lehet belőle jól kijönni? Még a saját tierjében is fos stokkosan, nem hogy egy 9-es ellen....

Hat ez csunyan beneztem.
okosszöszi26
5 csata után Renegade eredményem:
5 vereség, 0 győzelem
okozott sebzés 960 (jobb mint 3,8%)
legtöbb sebzés egy csatában 1424

Gyönyörű kezdés! <#idiota>

Lehet, kár volt azért az 1936,11HUF-ért.

Nem passzolunk össze.

|Származási hely: Degec|

okosszöszi26
Nem trükköznek.
Nem voltál benne az első 10-ben.

A Wotnal trukoznek az XP elszamolasaval az M54 Renegad kuldiben, vagy jovairjak az XPt vagy nem...
Bocsi a nagy kepekert nem vagyok jaratos kepmegosztasban
Meg ideges is vagyok, pofatlansaguk miatt..

Utoljára szerkesztette: magyi76, 2019.12.08. 14:23:31
Sebződik.
T6 tank jobb ágyúval tudja sebezni.

okosszöszi26
Ma feladtam az egyik elvemet, miszerint nem költök egy vasat sem semmilyen számítógépen játszható játékra (mivel gyk. 7 éve csak ezzel játszom, ha játszok, mondhatjuk, hogy erre a játékra).
Miután a IX. fázist lenyomtam és esélyem sincs még 50000 XP összegyűjtésére 90%-os engedménnyel megvettem az M54-et.

Kiköhögtem 1936HUF-t és 11 HUFillért, hozzájárulva ezzel a WG tulajok Lamborghini vásárlásához és kokószipogásához Ibizán.
Azt hiszem 7 évnyi játékért ennyit igazán adakozhatok, bár amit az RNG-vel művelnek az eléggé megkérdőjelezi, hogy érdemelnek-e akárhány HUFillért is.

Tudom-tudom. Ha nem lennének akik fizetnek a játékért, nem lenne haszon, nem érné meg a fejlesztőknek fejleszteni, nem lenne játék amivel játszhatok (és aminek a qrvannyját szidhatom).
Értem én az összefüggéseket, de fizessenek a gazdagok, én csóró vagyok.

Remélem ezek után lekerül rólam a lövedékmágnes, hiszen FIZETTEM!!!
Vagy ehhez ennél kicsit többet kell kiizzadni? <#zavart1>

Majd elfelejtettem!!
Tudja valaki, hogy az a gütymő az M54 tornyán az sebződik találat esetén, vagy nem?
Ha igen, már látom, hogy oda kerül a lövedékmágnes ezen a tankon. <#wow3>
Utoljára szerkesztette: okosszöszi26, 2019.12.08. 13:47:17

Ahogy a játékkal is lehet ingyen szórakozni mégis elegen költenek rá ahhoz hogy a wg megéljen belőle
Győzelem!
Csata: Erlenberg
Járművek: IS-2
Szerzett tapasztalat: 2 866 (x2 minden nap az első csatáért)
Megszerzett kötvények: 1
Szerzett kredit: 61 424
Csatában elért kitüntetések: Nagy kaliber, Kaszás, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
Küldetés teljesítve! Jutalom: Hozzáadva: Kis javító készlet (x2), Kézi tűzoltókészülék (x2), Kis elsősegély készlet (x2)
T8 csatában ami tele volt retardált prémekkel akik a várban kempeltek és nem segítettek.
A tank legénysége 98%-os,tank sem fullos,még sok xp kell mire meg lesz torony és egyebek.Szart rá a csapat hogy rám jött az ellenség középen.De ez a kínai szar nagyon szépen lő,T69 sem tudott kilőni mert tornyon lőttem és menekülésbe fogott,ami meg röhejes volt hogy asszem 69 maradék hp-vel Sp1c nem tudott kilőni,a barom idegességében mellém lőtt.Kilőttem mellőle négy társát,asszem ettől kicsit ideges lett,mert nem talált el.Vagy 50 méterről.

Ma láttam pár fura tankot egy modellboltban.
Nem tudom a WG látta-e már őket,de lehet innen veszik az őrült tank ötleteiket.
Mauer modell-t kerestem,de nem volt,viszont E100 tankokat találtam,az egyiken 2darab 128 milis ágyú volt,a másikon V1 rakéta a harmadikon megint valami marha nagy rakéta.
Doboza szerint második világháborús német E100 super heavy.<#vigyor>

Az előbb le dupláztam Mauer-t,jó pár gyökér E25 volt a csatában,golddal próbálkoztak,majd az egyik bátor úgy gondolta a tankom mellé jön és majd az oldalamat közvetlen közelről belövi.Szerintem azzal nem számolt hogy tolatás és fordulás közben is sebzem lazán ágyú nélkül is.
Kb olyan volt mintha eltapostam volna egy férget.100%-os irányított ütközés skill mókás tud lenni.

McFrost
Vissza kaptam mindent, mea culpa!

Sherman0070
Azért lehet ingyen az összes cheat modot 3 kattintással leszedni, mert a WG "kereskedik" velük.
Jó összeesküvés teória ez is.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Megvettem Panther 2-t.
Eddig utálom,mert mindig agyhalott csatába kerülök,szinte mindig ilyen 2 perces csata amiben 15-0 az átlag.<#idiota>

okosszöszi26
A kocsogok mindig tagadják <#sir>
Azt hiszik valami WG ügynök vagyok aki ki akarja csikarni belőlük a beismerést, hogy csalnak.

Jó a nyolcas, de csak fullosan. Aztán jó a kilences, meg a tízes is.

joe662
Csata után irj rá vmelyik gyanúsítottra, egyszer csak szerencséd lesz. :-DD

okosszöszi26
Az biztos, hogy valami jó aimbot elérhető valahol, ha valaki tudja pm-ben elküldhetné. <#fogmosas>

Srácok a T8 lengyel tank mennyire jó?
Húzom most a lengyel ágat,mert tele lett a hócipőm hogy folyton lengyel legénységi könyvet kapok,de nincs mire eltolni.
40TP-nél tartok,de iszonyú szar,állandóan T8 csatába kerülök vele.Az ágyúja nem rossz.De iszonyú lassú.Med de úgy megy mint egy tetves heavy.
T8-nál tovább nem tervezem húzni,mert általában csak addig megyek.

Mindenféle pletykák meg elméletek terjednek, az igaz.
Nekem az a furcsa, hogy a WG mintha kevésbé üldözné a csalókat. Egy időben rendre jöttek a hírek hogy mennyi csaló kapott figyelmeztetést, és mennyit tiltottak örökre. Mostanában meg semmi. Azt sem propagálják, hogy a szerver oldalon történt-e olyan változás, ami megnehezítené a csaló modok készítését. Mert elvileg lenne rá lehetőség, hiszen minden a szerver oldalon számolódik, a kliensek meg csak abból adatból tudnak élni, amiket a szervertől kapnak.

joe662
És ezeket hol kell keresni?
A wg honlapján??:-DD

Nézd én nem tudom,nekem mondták hogy ne álljak bokorban mert van ilyen mod,inkább bokor mögé álljak.
Én meg gondoltam mondom,ennyi.
Nem értek a programozáshoz,nem tudom bokorhoz érést a szerver érzékeli-e vagy a játék vagy ilyesmi.
Én még sosem használtam semmilyen csaló progit,mod sincs fent mióta van beépített sebzés modul.
Mert régen amikor nem volt használtam sebzés kijelző modot.De mióta van beépített nincs fent semmilyen mod nekem.

Nekem mázlim volt,az Obj egy emeletes idióta volt,vacak T28-at nem tudta meg kerülni mert folyton elbénázta,én meg tudtam úgy fordulni hogy az oldalába lőjek és még ki is tudtam fordítani mikor meg akart kerülni.

Viccelsz , tudod mennyi pénze van a wg nek a csaló modok árusításával ? Jé tudok szerkeszteni mobilról, na ez új.
Rengeteg csaló mod van. Lehet, hogy ez a mod nem igaz (csak hallottam a modokról, még legálisat sem próbáltam soha), de néha még én is látom a csalásokat. Ketté kellene bontani a játékot. Úgyis van két szerver. Az egyik a modosoknak, a másik a modnélkülieknek.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

Szeretnék én is ilyen hülyékkel találkozni, de nekem nem jönnek. T28 nálam pillanatok alatt sajttá válik. mindenhol keresztülhugyozzák. Örülök, ha 2-3 lepattanót kapok szemből.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

Ez a bokor érintős mod szerintem csak urban legend. Régebben tényleg volt olyan, ami megmutatta a valóban rombolható elemeket.
Kidőlő fákat, kerítéseket rombolható házakat, amik alapján lehetett követni az ellenfél mozgását.
De a bokor az sohasem volt rombolható, vagyis nincs olyan trigger, amire a modot építhetnék.
Ami valószínűbb, hogy nagyon sokan vakon lövik azokat a bokrokat, amik mögé rendszeresen állnak be.
Én is nem egyszer lőttem már ki úgy tankot bokorból, hogy tudtam hogy oda szoktak beállni, és vakon oda lőttem.

Elővettem T28-at a hülye pattintós küldire.
Az egyik oldalt egyedül maradtam és rám jött ELC even E50 meg Obj257.
Even csak egy lövés volt,de utána két gold barom megpróbált körbe fogni,hát nem jött nekik össze.Hülye e50 az oldalamról is lepattant arannyal,az OBJ meg ritka nagy barom volt,nem tudott meg kerülni mert én fordítottam ki őt.
De végre haladok a pattintós küldivel,felfogtam több mint 5 lövést túl is éltem így végre megindult a küldi,csak azt nem értem eddig miért nem számolta.

Azért nem sok csalást kiabálót látok.Én sem kiabálom pedig sokan csalnak és vagy elmegy az ember vagy elfogadja.Mindenhol csalnak ez nem nagy cucc.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Semmi rendkívülit nem láttam 2-es gomb jpg hasa ezt még egy sárga is tudja.Ott főleg nem szabad kinézni aki kimegy annak annyi.Ki lehet ha tudod biztosan hogy nincs aki rád lőjjön.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

joe662
Nem hasonlitom,de az átlag heti 10-20 csatát lejátszó,az kiabálhat csalást,mert néha találkozik olyannal,aki használja is az eszét valamire?

Az megint más mintha többszáz méterről spotolás nélkül látnak mert hozzá érsz egy bokorhoz.
Az a majom golddal lövöldözik amúgy is.

joe662
Nem kell oda semmilyen mod,nézd meg amit linkeltem,hogy mit müvel Skill4ltu,azzal a kukáskocsival<#hehe>
Szegény Jgpze100,biztos nem értette mivan,kifordult a sarkon egyenesen be a garázsba<#idiota><#eplus2>

Hát nincs túllihegve.Ilyen reggel WOT-al kelek WOT-al fekszek WOT az élete játékosokat ne hasonlíts egy átlag heti 10-20 csatát lejátszóhoz.Neki ez az élete amiben jó.Játszasd egy CS.GO-ban vagy BF-ben sehol sem lenne az ott játszókhoz.

Bocsi en tier 10ben jatszok a tapasztalatom irtam,de igen igazad leht a 8asokkal kapcsolatban/
Nem tudom,de volt már hasonló mod máskor is,de állítólag megint van valami új,ami érzékeli ha bokorhoz ér tank.
Régen valami tundra vagy mi a ragya nevű mod volt ami megmutatta hol jár láthatatlan tank,most valami olyasmi van ami mutatja ha valaki bokorhoz ér,ha mögé állsz nem,de ha bele érsz igen.

okosszöszi26
De az is én voltam.
Az egy másik picsogás volt. <#circling>

joe662
Tul van lihegve ez a csalás dolog.
Csak használni kell az agyat:-))
Ebben a csatában mondjuk elég erősen Skill-el volt az rng is.