banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• AJensen
    Ezt úgy hívják, hogy játékbeli csalás. Ne is gondolkozz rajta, amíg nem rakod szarásig mindennel a tankjaidat, és nem töltesz le mellé segédprogramot.
    Nem vagyok top játékos, de amikor a debilek közül egyedül az én sebzésem annyi, mint a csapat összes többi tagjának, addig ne várj csodát. Az meg, hogy menet közben pontosabbak, mint te megint csak a játék elba*** csalása. Mindenfajta képesség nélkül kilőnek a világ végéről is, mert így van megírva a játék. Top klánból való mondta el nekem, ha kell csalás szóljak, mert anélkül soha nem fogod elérni azt a szintet. Most már tudom miért. Mindegy mennyire vagy jó, mennyire tudod a játék szabályait a gép átírja neked és akkor leimádkozhatod a csillagokat is, hogy alkoss valamit.
    Most léptem ki sorozatos vereség olyan játékosok oldalán, hogy az első 2 percben már 0-5-re vezetnek, 3. percben már 0-10. 42% botokat pakol melléd, hogy a top majmok verhessék a micsodájukat a replay-ben. Délelőtt érdekes mód még tudott a lőni a tankom, délutánra elfelejtett. Jah, igen említettem a segédprogramokat, amik illegálisak, de a wg szarik rá, hogy bannolja őket? Erről ennyit.
    Utoljára szerkesztette: AJensen, 2019.12.23. 17:58:54