banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bekescsaba
    Érdekelne, ezért kérdezném a jó játékosoktól..hogyan csináljátok azt, hogy mindíg találtok? Arra gondolok, hogy egy tizedmásodpercre felbukkan a tank torony a domb mögül, lő, és átüt, mert gyenge pontot talál.., vagy fordítva, ő néz ki 1 tizedmásodpercre, és beüt.....kigurul a sarok mögül, láncol és sebez...Fordítja a tanktestet a toronnyal együtt, és azonnal lő rám, aki kb 200 méterről fél percig célzom, hogy egyáltalán a közelébe löjjek, és talál....megy előttem 60-al elövöm a láncát, csúszik vagy 10 métert, közben rámfordítja a tornyát, nem vár ki semmi időt, és talál....menetből 5 böl 5 ször ellő, én meg folyamatosan mellé. Próbáltam én is, de egyszerűen nekem nem megy ilyen hatákonysággal. ...Ez valami készég, vagy mi a fene?

Régóta kikivánkozik belőlem, nem tudok rájönni, hogyan tudnám feltornászni a 63 %-os találati arányomat.